Nexd media
Image default
Vervoer en transport

Nopjesfolie: de uitkomst voor al je verzendingen

Nopjesfolie, bubbelplastic, bubbeltjes plastic, of hoe je het ook wilt noemen: het is één van de beste uitvindingen ooit op het gebied van transport. Het zorgt er voor dat je kwetsbare items veilig verpakt zijn en tegen een stootje kunnen. Want dat ze een aantal stootjes te verduren krijgen tijdens transport, daar zal je niet aan ontkomen. En dus kan je maar het beste je items zo goed mogelijk verpakken. En dat is dus wanneer nopjesfolie om de hoek komt kijken.

 

Wat is nopjesfolie precies?

Je hebt het vast al talloze keren in handen gehad en de bubbeltjes heb je vast en zeker al vaker laten knappen. Maar wat is het nou precies en waarom is het zo’n goed product om iets in te verzenden? Nopjesfolie is een doorzicht en flexibel verpakkingsmateriaal van kunststof. Het zit vol met kleine, halve bolletjes die gevuld zijn met lucht. En ook al klinkt dit misschien niet zo stevig, niets is minder waar. De luchtbolletjes vormen kussentjes die je kwetsbare items perfect beschermen.

 

Leuke weetjes over nopjesfolie

Je zou het misschien niet denken, maar er zijn vele leuke verhalen over nopjesfolie. Zo is er eens een soldaat geweest die uit verveling de bubbeltjes van zijn nopjesfolie liet knappen. Niet zo handig misschien, want via de radio klonk het als geweerschoten. Gewapende soldaten gingen er op af, maar gelukkig is het allemaal goed afgelopen. Ook is er ooit eens een modeshow geweest geheel in het teken van bubbelplastic. Ideaal natuurlijk, want goedkope noppenfolie is overal verkrijgbaar en je kan er prachtige creaties mee vormen. Of het echt geschikt is om te dragen is natuurlijk een ander verhaal.

https://luchtkussengigant.nl/noppenfolie/