Nexd media
Image default
Eten en drinken

Een ruim assortiment aan plantaardige producten bij de reformwinkel vlak bij Budel

Bioveganwinkel.nl is een reformwinkel in Budel met een ruim assortiment aan veganistische en biologische producten. De producten worden verkocht in de winkel en online via de webshop. Zowel online als in de winkel zelf zijn meer dan 2.000 veganistische en biologische producten te vinden. Daarnaast kan je bij deze winkel ook terecht voor een ruim aanbod aan glutenvrije producten, lactosevrije producten en andere non-food producten en supplementen. Zo heb je bij deze reformwinkel in Budel een ruime keuze uit wasproducten, schoonmaakmiddelen, dierenvoeding, diverse kruiden en (tuin)zaden, cosmetica en andere huishoudelijke producten.

Het idee van de winkel

Het idee van deze reformwinkel in Budel is drie jaar geleden ontstaan. De eigenaresse had eerst een eigen dierenwinkel en wilde daar graag iets bij doen. In de molen waar zij gevestigd zat, was er een gedeelte dat perfect geschikt was voor het beginnen van de winkel. Nadat ze drie jaar later haar compagnon tegen het lijf liep, ontstond er na een paar brainstormavondjes het idee van de reformwinkel in Budel. Vele jaren later verkopen zij nog steeds veganistische en biologische producten die je vrijwel bijna nergens anders in Nederland kunt vinden. Ga je een kijkje nemen in de winkel? Dan loop je binnen in een prachtige molen, waar de winkel in zit gevestigd.

Bestel je boodschappen online

Alle boodschappen die je via de webwinkel besteld, worden handmatig voor je verzameld. Wanneer je gekoelde of diepvriesproducten hebt besteld, kan je ervoor kiezen om de bestelling te verrijken met koelelementen. Deze koelelementen kan je er los bijbestellen, zodat deze aan je bestelling toegevoegd kunnen worden. Op deze manier komen de producten ook weer gekoeld bij je aan. De koelelementen die je erbij kan bestellen, zijn uiteraard ook biologisch en duurzaam. Wil je verse groenten en fruit aan je bestelling toevoegen? Deze zijn in de webwinkel niet te vinden, maar deze kan je handmatig laten toevoegen aan je bestelling bij de reformwinkel nabij Budel. Dit kan je doen door telefonisch contact op te nemen met de winkel. Zij voegen dit dan handmatig voor je toe.