Nexd media
Image default
Business / Business Services

25 jaar getrouwd? En op zoek naar een cadeau?

Iemand die maar liefst 25 jaar getrouwd is en nog steeds in hetzelfde huwelijksbootje vaart, verdient natuurlijk waardering. Een feestje is dan zeker op zijn plaats, maar toch op zijn minst een cadeau om iemand te feliciteren met deze gedenkwaardige dag. Want een huwelijksverjaardag laat de liefde tussen het bruidspaar altijd herleven. Als deze speciale band al 25 jaar lang, door dik en dun, lief en leed met elkaar wordt gedeeld, dan is het zeker een bijzondere band. Ouders zijn vaak terughoudend om hun huwelijksdag te organiseren. Vaak komt het dan op de kinderen neer en wordt het de verantwoordelijkheid van de kinderen en eventueel kleinkinderen om van deze dag een onvergetelijke dag te maken voor hun ouders. Meer informatie? ga naar jilster.nl/25-jaar-getrouwd.

25 jaar getrouwd, een voorbeeld

Ik deel graag mijn persoonlijke ervaring over de organisatie en de dag zelf dat mijn ouders 25 jaar getrouwd waren. Vorig jaar vierden we het 25-jarig huwelijk van onze ouders. Wat we deden was eigenlijk heel eenvoudig, maar ze vonden het geweldig. Mijn broer en ik hadden voor hen een verrassingsfeestje gepland bij ons thuis. We nodigden onze naaste familieleden en vrienden uit.

Hele organisatie

We zijn een ongeveer een maand voor de grote dag begonnen met het maken van een speciaal geschenk via Jilster. Ongeveer een week van tevoren hebben we de taart geregeld en alle spullen en versieringen bij de buren van mijn ouders verstopt.

De dag zelf

We feliciteren ze formeel in de ochtend. Toen stuurden we ze ’s middags naar een kerk die een uur van ons vandaan ligt. We spraken met de chauffeur af dat hij ze niet mocht terugbrengen totdat wij het vertelden. We hebben dus drie uur de tijd gekregen voor de feestelijke aankleding van de woning van onze ouders. We hebben alles versierd met hulp van vrienden en familie. Toen onze ouders weer thuis kwamen deden we de lichten aan en feliciteren hen zo hard als we samen konden. De muziek ging aan en gaven we hen de outfits voor een feestje. Het werd een memorabele avond. Ze beleefden hun huwelijks momenten die dag opnieuw. Mede dankzij het geweldige tijdschrift dat we samen met familie en vrienden en alle hulp van Jilster heel eenvoudig online hebben kunnen maken. Het was een collage van foto’s van de afgelopen 25 jaar met gedenkwaardige teksten en uitspraken.