Nexd media
Image default
Business / Business Services

Wat is de prijs een mantelzorgwoning?

U mag een mantelzorgwoning (of zorgchalet) plaatsen als u mantelzorg verleent. Aan het plaatsen van een mantelzorgwoning hangt natuurlijk een prijskaartje. Vergeleken met de kosten van het verblijf in een zorginstelling kan het zijn dat een mantelzorgwoning goedkoper is. De prijs van een mantelzorgwoning hangt uiteraard af van de grootte van de woning en van uw wensen. Bij Chaletbouw Wernsen heeft u al een mantelzorgwoning vanaf 36.500 euro. Hierbij is het wel handig om te weten dat een mantelzorgwoning van goede kwaliteit weer verkocht worden wanneer deze niet meer nodig is. Bekijk onze mantelzorgwoning prijzen.

Wat bepaalt de prijs van een mantelzorgwoning?

De prijs van een mantelzorgwoning wordt natuurlijk allereerst door de mantelzorgwoning zelf bepaald. Bij Chaletbouw Wernsen is er voor ieder budget een mantelzorgwoning. Zij kunnen voor u een mantelzorgwoning op maat maken of een standaard zorgchalet opleveren. Hierbij heeft u tal van mogelijkheden voor de bouwstijl en vorm van de mantelzorgwoning. Opties zijn bijvoorbeeld een erker of openslaande tuindeuren.

Uw wensen voor de inrichting van de mantelzorgwoning zijn uiteraard van invloed op de prijs van de mantelzorgwoning. Wilt u een sobere inrichting of juist luxueus met bijvoorbeeld een jacuzzi of sauna? In de regel kunnen ze bij Chaletbouw Wernsen alles wat voor een woning mogelijk is ook realiseren voor uw zorgchalet.

En dan is er de plaatsing van uw zorgchalet. Hoe Chaletbouw Wernsen uw mantelzorgchalet oplevert hangt af van soort oplevering waarvoor u gekozen heeft. Bij een turnkey oplevering hoeft u niets meer te doen en kunt u uw zorgchalet dezelfde dag nog betrekken. Wanneer u het interieur zelf wilt realiseren wordt het mantelzorgchalet casco opgeleverd.

De verschillende prijzen van een mantelzorgwoning

De mantelzorgwoning prijzen verschillen en zijn mede afhankelijk van uw wensen. Bij Chaletbouw Wernsen bouwen ze op maat. Samen met u realiseren ze het zorgchalet zoals u dat voor ogen hebt. Zo ook bij de oplevering, Chaletbouw Wernsen kan uw chalet casco of turnkey opleveren. Bij de casco mantelzorgwoning verzorgen zij alleen de buitenkant. U bepaalt dan zelf wat u doet met het interieur. Bij een turnkey zorgchalet zorgen zij zowel voor de buitenkant als de inrichting. Uw mantelzorgwoning wordt dan geheel gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd zodat u alleen nog maar de sleutel hoeft om te draaien.