Nexd media
Image default
Business / Business Services

Werk snel en economisch met dak sandwichpanelen

Slim bouwen dankzij dak sandwichpanelen

Dakpanelen zij de perfecte oplossing bij uitstek wanneer u goed wilt (ver)bouwen. Wanneer u gebruik maakt van een sandwich dakplaat bespaart u veel tijd en drukt u de prijs van et bouwproject. Tevens kan uw woning of bedrijf wind- en waterdicht gemaakt worden, dit kan door middel van metalen dak sandwichpanelen. Ook heeft u als particulier het voordeel dat sandwich dakplaten relatief makkelijk plaatsbaar zijn. Op deze manier kan de minder ervaren klusser een gegarandeerd resultaat behalen. Als bouwbedrijf bespaart u met onze dak sandwichpanelen aanzienlijk op tijd en personeelskosten.

Een dak sandwichplaat op maat

U kunt een sandwich dakplaat bestellen in elke gewenste uitvoering, maat en motief. Zo kunt u kiezen voor een vlakke dakplaat wanneer u een strak gebouw wilt realiseren. Wilt u liever zelf kiezen wat voor een dakplaat het best bij uw bedrijf zal passen dan kunt u kiezen uit ons ruime assortiment van golfprofielen, deze zijn leverbaar in vrijwel elke gewenste maat. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit het materiaal van de sandwich dakplaat. Zo kunt u kiezen uit de traditionele metalen, de aluminium uitvoering of doorlatende panelen. De aluminium uitvoering wordt voorzien van een coating die in het metaal bestand maakt tegen corrosie. Een voordeel is u dat u bij de coating kunt kiezen uit verschillende kleuren, dit zal uw pand nog persoonlijker maken.

Snel en binnen het budget

Natuurlijk ontstaat er een nieuwsgierigheid naar de prijs van sandwich dakplaten. Sandwich dakplaten zijn niet alleen super functioneel, maar u bespaart ook nog eens aanzienlijk op de prijs door de snelle manier van werken met deze materialen. De keuze voor geïsoleerde sandwich dakplaten voorkomt beginnersfouten en garandeert een gestandaardiseerde isolatie. Tevens bespaart u aanzienlijk veel tijd bij het plaatsen van de sandwich dakpanelen. Deze investering zal ontzettend veel voordelen met zich mee brengen, twijfel daarom niet!

http://bucon.nl/