Nexd media
Image default
Business / Business Services

Verschillende soorten van persoonsbeveiliging inhuren bij Secret Security

Persoonsbeveiliging inhuren en/of op zoek naar profiling? Bij Secret Security kunt u beveiliging inhuren voor artiesten zoals dj’s, andere Vips, uzelf en meer. Voor elke situatie die beveiliging nodig heeft hebben wij de geschikte persoonsbeveiliging. Onze beveiligers zijn meertalig en weten hoe ze niet opvallen zodat het voor u veilig blijft. Dit betekent dat onze beveiligers zich aanpassen aan de situatie, soms dragen ze casual kleding en soms zijn ze in uniform, wat bij uw situatie en status past zodat ze niet opvallen. Want dat is natuurlijk waar het om gaat: uw veiligheid. Onze beveiligers beheersen dan ook meerdere vechtsporten zoals de Israëlische ‘krav-maga’ en kunnen ingehuurd worden voor het beveiligen van waardevolle objecten, ingezet worden bij evenementen en observatie of uw hond(en) veilig houden. Diensten die wij kunnen leveren zijn bijvoorbeeld verkeersregelaars bij evenementen, winkelsurveillance en toezichthouding en het beveiligen van bedrijven of ter ondersteuning van de huidige beveiliging. 

Naast persoonsbeveiliging inhuren ook profiling beschikbaar

Naast persoonsbeveiliging inhuren kunt u ook bij ons terecht voor profiling. Dit betekent dat wij criminele activiteiten die een gevaar zijn voor uw veiligheid al vroegtijdig onderscheppen. Door predictive profiling, een Israëlische methode, worden terroristen en criminelen die u wat aan willen doen in hun voorbereiding al gestopt. Onze beveiligers zijn dus opgeleid om dreiging te herkennen door afwijkend gedrag en een grotere dreiging te voorkomen door op tijd en deskundig te handelen. De combinatie tussen persoonsbeveiliging en profiling zorgt voor optimale veiligheid. Dreiging wordt zo geen concreet gevaar door de professionaliteit van onze beveiligers. 

Last-minute beveiliging

Heeft u spoed? Maakt u geen zorgen, bij ons kunt u last-minute beveiliging regelen. Wij werken samen met ons ruime aantal aan partners in zowel Nederland als in het buitenland om alles voor u zo gemakkelijk en zo veilig mogelijk te maken. Dit netwerk hebben wij kunnen opbouwen door onze jaren aan ervaring. Onze diensten worden per klant aangepast aan de persoonlijke situatie van deze klant om zo de beste oplossingen te kunnen bieden voor de optimale veiligheid van de klant. Via onze site kunt u contact met ons opnemen, klantreviews lezen en vindt u meer informatie over onze diensten: https://secretsecurityservice.nl/