Nexd media
Image default
Business / Business Services

Secretarieel beheer voor VvE’s

 

Als u secretarieel beheer voor een VvE behoeft kijk dan eens op de website van de Amsterdamse VvE Beheerder. Wij kunnen als het secretariële werk van u overnemen waardoor u minder te doen hebt of waardoor u een tijdelijke invaller hebt gevonden tot er een vast persoon voor is aangesteld.

Er is namelijk iemand die de algemene leden e-mail zal moeten opmaken en versturen. Het portaal waar alle leden op terecht kunnen voor informatie zal voortdurend bijgewerkt moeten worden. En er zijn meer van dit soort taken die geschikt zijn voor een VvE beheerder uit Amsterdam. Voor al dit werk kunnen wij ingezet worden om uw werkzaamheden te verlichten. Hierbij kunnen we ook administratieve en financiële hulp aanbieden, vastgoed beheren en advies verstrekken van een specialist. Wilt u dus een betrouwbare hulp voor het secretarieel beheer van uw VvE? Zet dan ons bedrijf in.

Vastgoed laten beheren

Om vastgoed te laten beheren hebt u een geschikte partner nodig, naast iemand die ook secretarieel werk kan leveren.. De Amsterdamse VvE Beheerder kan u helpen met het beheer van uw vastgoed op lange termijn. Daarbij wordt een MJOP gemaakt, een meerjarenonderhoudsplan. Dat is ervoor bedoeld om het onderhoud aan uw gebouwen en wooncomplexen gestructureerd en overzichtelijk te laten verlopen. Zo kunt u de veiligheid waarborgen waar de huurders op moeten kunnen bouwen. Wilt u dus door de Amsterdamse VvE Beheerder van tijd tot tijd onderhoud laten plegen? Dan kunt u een afspraak maken om uw vastgoed te laten beheren.

Advies van een specialist

Mocht u een advies van een specialist willen omtrent het onderhouden van uw wooncomplexen dan kunt u daarvoor terecht bij Amsterdamse VvE Beheerder die naast secretariële zaken ook adviezen kan geven. Dat is uitermate handig indien u een grote beslissing moeten maken, maar niet precies weet bij wie u terecht kunt voor advies.