Nexd media
Image default
Business / Business Services

Professionele woningfotografie bij Vastgoed Foto & Video

Bent u op zoek naar professionele woningfotografie? Dan bent u bij Vastgoed Foto & Video aan het juiste adres. Je kunt voor ‘standaard’ woningfotografie kiezen maar ook voor combinaties met bijvoorbeeld 360 graden fotografie of dronefotografie. 

Woningfotografie voor het verkopen van een woning

U kunt ook kiezen voor woningfotografie als u bijvoorbeeld uw woning te koop gaat zitten. Professionele foto’s van Vastgoed Foto & Video kunnen ervoor zorgen dat potentiële kopers eerder op uw advertentie klikken. Ook bieden wij combinatiepakketten aan waarbij u fotografie met 360 graden krijgt. Met deze techniek kunnen de mensen 360 graden in de rondte kijken in uw woning zodat zij een helder beeld krijgen van het huis. Ook stijgt uw kans in biedingen of serieuze aanvragen omdat de geïnteresseerden zich al uitgebreid hebben georiënteerd. 

Een andere techniek is 3d-fotografie met Matterport. Met deze techniek krijgt u een zeer speciale beleving waarbij bezoekers ook echt virtueel kunnen lopen door het huis en de buurt waar de woning staat. Men krijgt de mogelijkheid om te schakelen tussen etages en iedere hoek of kamer kan uitgebreid bekeken worden. 

De laatste techniek die wij aanbieden is drone fotografie. Hierbij worden de woning én de omgeving in een beeld vastgelegd waardoor de potentiële koper meteen een duidelijk beeld krijgt van het geheel. Ook biedt dit een perspectief die men niet ‘gewoon’ kan zijn en kan het de waarde van de woning ook nog eens vergroting. 

Videotour

Naast foto’s van uw woning kunt u ook kiezen voor een video tour. Hierbij worden geïnteresseerden meegenomen op een tour door middel van videomateriaal in plaats van het bekijken van (3D) foto’s. Doordat de potentiële kopers mee worden genomen door de woning, komt het geheel tot leven. U kunt ook deze video plaatsen op woningaanbod sites als Funda maar ook op uw eigen website. Naast dat dit ontzettend professioneel oogt, is het ook daadwerkelijk bewezen dat het meer effect heeft op biedingen van geïnteresseerden. U kunt ook kiezen om een video te laten maken door middel van drones – dit is vooral handig als het een groot landgoed is en moeilijk te portretteren is in één vast beeld.