Nexd media
Image default
Business / Business Services

Passende spiegels van Spiegelpracht

Spiegelpracht heeft spiegels in allerlei soorten en maten, dus bent u op zoek naar een nieuwe spiegel of accessoires ervoor? Zoek dan niet verder! Ze beschikken over ruim 300 spiegels in elk gewenst formaat, met een limiet van 2.5 meter. Er zijn heel veel verschillende opties die je op kunt nemen in je spiegel. Denk aan verwarming, digitale klok, kleuren, lichten en nog veel meer. 

Spiegelpracht maakt ook op maat!

Naast de grote catalogus van Spiegelpracht die vol staat met mooie spiegels, is het ook mogelijk om een spiegel op maat te laten maken. Ook daar heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je LED verlichting toevoegen met goede garantie, deze verlichting gaat een geruime tijd mee. Maar het belangrijkste toch wel is de grootte van de spiegel. Heb je een nieuwe badkamer, toilet of je kamer net iets anders ingericht en kun je de juiste maat spiegel nergens vinden? Dan kan Spiegelpracht er een op maat maken. Dit zijn overigens acryl spiegels, deze zijn een stuk lichter en sterker dan ‘’gewone’’ spiegels en perfect om op maat te snijden. Natuurlijk kun je ook zelf de vorm, de randen etc. van de spiegel zelf ontwerpen als het waren, zo krijg je de perfecte spiegel.

Het is wel handig om eerst advies en extra informatie aan te vragen, dat kan via zowel de mail als telefonisch. Beide manieren zijn op de website te vinden.

Waarom bij Spiegelpracht?

Spiegelpracht is natuurlijk niet de enige winkel die spiegels verkoopt, dus waarom zou je er een bij hun kopen en niet een andere winkel? Er zijn meerdere voordelen aan het kopen bij Spiegelpracht. Het klinkt clichés, maar de tevredenheid van de klant staat voorop. Ze zijn pas tevreden als u dat ook bent. Niet alleen dat, u heeft ook maar liefst 2 jaar garantie op een spiegel. Spiegelpracht is gespecialiseerd in spiegels, in tegenstelling tot veel andere winkels die spiegels verkopen. U heeft hier dus veel meer keuzemogelijkheden. Verder ben je er van verzekerd dat de spiegel in goede staat wordt geleverd. Deze is namelijk goed ingepakt en mocht de spiegel tijdens de transport toch schade op doen is dat voor hun rekening.