Nexd media
Image default
Business / Business Services

Lockerkasten

Variatie aan kluisjes

Kluisjes zijn er in alle soorten en maten van diverse materialen. Locker.nl heeft een ruim assortiment van locker kasten, kleine kluisjes waarin je al jouw bezit veilig kunt opbergen zodat niemand anders zomaar jouw spullen kan meenemen. Er is keuze uit stevige basis lockers die simpel zijn, maar altijd handig. Verder zijn er speciale lockers waarmee je een hogere en bredere locker kan creëren zodat je net wat meer soorten spullen kunt opbergen. Tenslotte zijn er nog de bijzondere nieuwe doorzichtige lockers die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden voor superm

Kenmerken en voordelen

De voordelen van de verschillende soorten lockers staan hier voor de duidelijkheid even op een rijtje:

Premium Lockers

Premium Lockers zijn de standaard basis lockers die iedereen wel kent. Ze zijn stevig en handig om basisspullen in op te bergen. Je kunt deze kluisjes gebruiken voor alle soorten sloten zonder bekabeling. De verticale versteviging maakt de kluis nog net iets veiliger. Er is keuze uit grijze, rode of blauwe Premium Lockers.

Cube Lockers

Deze lockers kan je gebruiken voor je bedrijf doordat je de lengte en vorm steeds kunt aanpassen. Ze kunnen worden opgestapeld en opgehangen. Cube lockerkasten zijn flexibel door de vele variatievormen die je ervan kunt maken. Zelfs als je na aankoop nog meer kluisjes nodig blijkt te hebben, kan je er gewoon nog een paar bij bestellen die je er vervolgens bijplaatst.

Doorzichtige lockers

Deze lockerkasten kunnen in diverse modellen gebouwd worden. Dit soort lockerkasten zijn ideaal wanneer je je locker niet altijd wilt openen om te controleren of je spullen er nog in zitten. Dit is vooral handig wanneer je als bedrijf  moet controleren wat er in een kluisje zit, terwijl je dit niet altijd mag doen in verband met de privacywetgeving. Op deze manier zijn de spullen in de kluisjes altijd zichtbaar voor iedereen.

Aquarius houten lockers

Deze lockerkasten kan je overal gebruiken en aanpassen zodat ze perfect bij jouw interieur passen. Deze lockers bestaan namelijk in diverse modellen zodat ze goed te combineren zijn. Ook bestaan deze lockerkasten uit rustige tinten zoals zwart, licht en midden grijs zodat ze makkelijk te matchen zijn met andere meubels in de ruimte.

 

Kunststoflockers

Deze lockerkasten zijn perfect voor buiten of voor in een vochtige ruimte. Deze lockerkasten zijn licht en je kunt ze van elkaar losmaken zodat ze makkelijk van de ene omgeving naar de andere omgeving te verplaatsen zijn. Ideale lockers voor een wisselende woon- of werkruimte dus.

Evolo locker

Deze lockerkasten zijn stevig en zijn gedeeltelijk vervaardigd uit staal. De deuren bevatten twee sleutels. De evolo lockers zijn mooi en hebben deuren in berk-, kers- of wengé decor. Ideaal voor in een mooie ruimte dus.

Accessoires

Behalve lockerkasten, zijn er op locker.nl ook veel bijbehorende accessoires te vinden. Er zijn bijvoorbeeld sloten en locker management systemen te verkrijgen, maar ook extra onderdelen zoals lockerpootjes om de locker net iets anders in de ruimte neer te zetten. Deze accessoires zijn zeker de moeite waard om de perfecte lockerkasten te creëren.

http://locker.nl/