Nexd media
Image default
Business / Business Services

Lak van AutolakOpMaat.nl

Bij AutolakOpMaat.nl kunt u terecht voor de perfecte autolak waar u naar op zoek bent! Ze leveren namelijk autolak voor elk type auto en automerk in de vorm van een spuitbus en lakstift in elke kleur die je ook maar wilt hebben, dit komt mede door de samenwerking met een ver bedrijf. Natuurlijk is de kwaliteit van professioneel niveau. Bestelling die boven een bedrag van 50 euro uitkomen worden zonder extra kosten naar u opgestuurd. AutolakOpMaat.nl levert binnen Nederland en België en als je voor 2 uur ’s middags besteld worden de producten nog op dezelfde dag verstuurd.

Het assortiment van AutolakOpMaat.nl

Autolakopmaat.nl heeft naast de al eerder aangeven spuitbussen en lakstiften ook nog andere producten. Denk aan producten die kunnen helpen bij het voorbereiden van het lakken van de auto, en natuurlijk ook onderhoudsmiddelen en reparatie sets. In totaal zijn er op de website 16 productcategorieën te vinden, en dat zijn de volgende: spuitbussen, lakstiften, koplamp herstel, primers, complete pakketten, mengbekers, plamuur materiaal, schuurmateriaal, polijstmateriaal, spuitpistolen, tape en folie, carrosseriekit, steenslag bescherming, persoonlijke bescherming, reiniging en diversen. Elk van deze productgroepen bevat ook nog eens meerdere soorten producten of verschillende aantallen, dit bewijst maar weer dat Autolakopmaat.nl over een heel erg groot assortiment bezit waar voor iedereen eigenlijk wel wat te vinden is.

Klantenservice van AutolakOpMaat.nl

Naast het feit dat er op Autolakopmaat.nl zoveel verschillende soorten producten van hoge kwaliteit worden aangeboden, bieden ze ook nog eens zeer gedetailleerde hulp aan voor mensen bij bijvoorbeeld het zoeken naar de juiste kleur of lak. Ook is het de bedoeling dat er binnenkort meerdere instructievideo’s op de website komen te staan die precies uit moeten gaan leggen hoe de producten van de webshop het best gebruikt en toegepast kunnen worden. Wat er al wel is, is een uitgebreide uitleg van de werking van een lakstift en hoe je deze moet gebruiken. In 5 stappen wordt u door dit proces heen geholpen. Ook voor het verwijderen van krassen is een uitgebreide uitleg te vinden. Mocht u daarvoor advies willen kunt u altijd contact opnemen en dan helpen ze u hier graag mee verder.