Nexd media
Image default
Business / Business Services

GPS Trackers

De GPS Trackers van Global Trackmarks kunnen voor vele verschillende dingen gebruikt worden. Veel bedrijven gebruiken de apparaten voor fleetmanagement, rittenregistratie of tracking & trace van pakketten. Particulieren kunnen de GPS Trackers echter ook gebruiken.

 

Tracking & trace

Voor bezorgde ouders kunnen GPS Trackers een uitkomst zijn. Ouders kunnen de kleine apparaten in kleding van hun kind stoppen, waarna ze altijd precies kunnen weten waar hun kind is. De gegevens van de locatie van het kind worden automatisch naar het systeem gestuurd, waardoor de ouders vanuit hun eigen huis hun kind op een andere locatie in de gaten kunnen houden. Dit zal ervoor zorgen dat ouders nooit meer bezorgd hoeven te zijn over hun kinderen. Ouders hoeven niet meer bang te zijn dat hun kind ontvoerd wordt of verdwaald raakt, aangezien de ouders altijd precies kunnen zien waar het kind zich bevind. Ook is er een noodknop op alle GPS Trackers aanwezig. Wanneer een kind om wat voor reden dan ook zich niet veilig voelt, kan hij of zij op deze noodknop drukken. Er wordt vervolgens een noodsignaal gestuurd naar de ouders. De ouders kunnen hierna controleren of alles wel in orde is met het kind. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een kind een splinter heeft gekregen. Na verwijdering van de splinter kan het kind weer onbezorgd verder spelen, wetende dat de ouders in een noodgeval altijd snel zullen komen. Het kind leert door zijn of haar vrijheid om zelf op pad te gaan en de omgeving te verkennen. Hierdoor kan het kind zich onbeperkt ontwikkelen.

 

Informatie over GPS Trackers en meer

Voor informatie over alle soorten tracking & trace kun je het beste contact opnemen met de experts van Global Trackmarks. De experts vertellen graag iedereen over alle soorten GPS Trackers, fleetmanagement, rittenregistratie en tracking & trace. Bij twijfel kun je de fleetmanagement, rittenregistratie en GPS Trackers experts dus gerust benaderen met al je vragen.

 

https://www.globaltrackmarks.nl/