Nexd media
Image default
Business / Business Services

De fietsenmaker van Veenendaal kan veel voor u en uw fiets betekenen!

Heeft u al kennis gemaakt met de fietsenmaker van Veenendaal, JZ fietstechniek? U kunt daar terecht voor bijna alles wat met fietsen en e-bikes te maken heeft! Bovendien kunt u daar ook fietsen kopen, nieuwe en tweedehandse. Alles om uw fiets te verbeteren of om een nieuwe fiets aan te schaffen!

De verschillende soorten diensten van de fietsenmaker uit Veenendaal

De fietsenmaker uit Veenendaal, JZ fietstechniek, biedt verschillende soorten diensten aan in hun assortiment. Een van die diensten is natuurlijk het verkopen of het kopen van een gloednieuwe fiets! Als u in Nederland geen fiets heeft, dan bent u in het verkeerde land! Maar we verkopen ook tweedehandse fietsen voor een scherpe prijs. Een andere dienst dat zij aanbieden is onderhoud en reparatie van uw fiets. Heeft u een lekke band? is er een onderdeel beschadigd? JZ fietstechniek maakt u fiets weer tot nieuw voor een goede prijs! JZ fietstechniek kan ook uw fiets laten ombouwen tot een super snelle en mooie E-bike. Veel mensen willen tegenwoordig een E-bike, maar toch vindt u uw eigen fiets erg fijn om mee te rijden. Zij kunnen uw eigen fiets gewoon ombouwen tot een E-bike en het kost niet eens zo veel! Dus denk er over na om uw eigen fiets als E-bike te laten ombouwen.

Servicepunt

Wilt u dat er zelfs een servicepunt is van JZ fietstechniek waar u terecht kan met uw fiets of uw fiets kunt ophalen na onderhoud of reparatie. Dit servicepunt is een erkend servicepunt door fietsenwinkel.nl. U kunt bij ons terecht met bijna alle bekende merken fietsen, zoals Sparta, Batavus, Gazelle en nog veel meer! Zij gebruiken dan de speciale onderdelen van alle het merk van uw fiets, zodat deze optimaal blijft en een langere levensduur krijgt.

Contact

Wilt u meer weten over JZ fietstechniek en alle diensten die zij aanbieden? Op de website van JZ fietstechniek kunt u alle informatie vinden die u zoekt. Onder andere alle diensten die zij aanbieden, waar ze gevestigd zijn in Veenendaal en wat ze voor uw fiets kunnen betekenen. Hopelijk zien zij u gauw met uw fiets langskomen!