Nexd media
Image default
Aanbiedingen

Een onvergetelijk teamuitje

Mag jij jullie volgende team uit je organiseren? Superleuk om te doen want Je kunt je hele team met een leuke activiteit verrassen. Als jullie samen sporten dan is een uitje bij jullie veel kunnen bewegen ideaal geschikt. De meesten houden wel van wat actie zodat je verschillende mogelijkheden hebt jouw uitje vorm te geven. Weet je niet precies hoe je de organisatie het beste aan kunt pakken? Lees dan snel deze blog en volg onze handige tips.

Een potje bubbelbal

Vooral als jullie een balsport uitoefenen is een potje bubbelbal niet Alleen super handig, maar ook een onvergetelijke gebeurtenis je zult merken dat jullie superveel plezier hebben en veel zullen lachen. Vraag je je af hoe bubbelbal gespeeld wordt? Wij leggen het graag even voor je uit. In feite verklapt de naam al een hoop, want het gaat hierbij niet om een gewoon potje voetbal. Je wordt namelijk in een grote bal ofwel bubbel gestopt die daarna wordt opgeblazen. Alleen je benen steken er onderuit zodat je je enigszins kunt bewegen. Vervolgens worden jullie opgedeeld in kleine teams en begint het wedstrijdje. Het zal vast en zeker onmogelijk te zijn de keren dat je valt mee te tellen, maar gelukkig val je zacht door de enorme bubbel om je heen.

Lasergamen

Voor wat extra competitie is het juist leuk om met je team te lasergamen op locatie. Het is een alternatief van paintball met het voordeel dat lezen gamen geen pijn doet en je er geen blauwe plekken aan overhoudt. Jullie krijgen een hesje aan waar de tegenstanders met hun lasergun op moeten richten en schieten om een punt te behalen. Andersom werkt het natuurlijk hetzelfde. Wie uiteindelijk de meeste punten heeft behaald wint de game.

Stormbaan

Wil je erachter komen wie van jullie het meest flexibel de meeste kracht of snelheid heeft? Dan moet je zeker een stormbaan huren. Het is een grappige een leuke manier de strijd aan te gaan met één van je team maatjes. De stormbanen van bubbelbal.nl zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en kunnen op iedere gewenste locatie opgebouwd worden, mits er voldoende ruimte en een vlakke ondergrond beschikbaar is. Deze activiteit kan zowel binnen als buiten worden gehouden, waardoor je niet afhankelijk bent van bepaalde weersomstandigheden.

 

https://www.bubbelbal.nl/