Nexd media
Image default
Zakelijk

Dymo compatible labels

Een LabelWriter is iets waar veel mensen gebruik van maken. Het is enorm handig om producten of verpakkingen snel van een label te kunnen voorzien. Eén van de bekendste labelwriters is die van Dymo. Hier zijn diverse varianten van verkrijgbaar, dus kijk altijd goed of je de juiste Dymo compatible labels bestelt. Het zou namelijk zonde zijn als je labels in bulk hebt besteld en vervolgens die grote hoeveelheid weer retour zou moeten sturen. Dat is natuurlijk zonde van de tijd en van het geld.

 

Een neutraal en fijn label

Eén van de Dymo compatible labels is de Dymo 11352. Deze labels zijn thermisch, wat inhoudt dat je ze alleen met een thermische printer kunt bedrukken. Geen zorgen; de Dymo LabelWriter is thermisch! De Dymo 11352 heeft een afmeting van 54 bij 25 millimeter en beschikt over permanente lijm. Het zijn witte labels en dus neutraal. Hierdoor kun je ze gebruiken als bijvoorbeeld magazijnetiket, adresetiket, verpakkingsetiket of prijsetiket.

Als je op zoek bent naar labels van een ander formaat of in een andere kleur, is dat hier ook mogelijk. Kleurenlabels zijn bijvoorbeeld fijn als je verschillende producten of afdelingen snel van elkaar wil kunnen onderscheiden. Let er dus wel altijd op dat je labels bestelt die compatibel zijn met de Dymo LabelWriter die je hebt of bestelt.