Nexd media
Image default
Aanbiedingen

Het personaliseren van brievenbusdozen voor verschillende budgetten!

Brievenbusdozen zijn duurzame en voordelige optie als je vaak kleine artikelen verstuurd. Niet gek dus, dat deze verzenddozen zo populair zijn. Als je een webshop hebt en deze dozen vaak gebruikt, kan het leuk zijn om ze te personaliseren. Klanten worden dan gelijk blij als er een vrolijk pakketje in de brievenbus ligt. Het is natuurlijk veel leuker om een mooi pakket uit te pakken, dan een saaie bruine doos. Ben je benieuwd hoe je dit aan kunt pakken? Lees dan verder en kom erachter!

 

Prints 

Brievenbusdozen hebben vaak een saaie witte of bruine kleur. Doordat veel verkopers deze dozen gebruiken, valt deze niet op. Hierdoor weet de klant dan vaak niet wat de afzender van het pakket is. Om jouw huisstijl overal terug te laten komen, kun je de brievenbusdozen laten bedrukken met jouw logo. Hierdoor weet de klant gelijk van wie het pakketje is. Je kunt er ook voor kiezen om het pakket te laten bedrukken met een vrolijke print. Zo valt het pakket gelijk op als het in de brievenbus ligt en kan de ontvanger niet wachten om het open te maken. 

 

Label 

Vind je het laten bedrukken van een verzenddoos te duur? Dan kun je ook kiezen voor een geprint label. Dit is een voordeligere optie dan het bedrukken van de brievenbusdoos, omdat het een kleinere oppervlakte heeft. Dit label wordt om de doos geplakt en zorgt ervoor dat de doos niet open kan gaan tijdens de verzending. Je kunt ervoor kiezen om dit label te laten bedrukken met jouw logo of het geheel te voorzien van een vrolijke print. 

 

Sticker 

Heb je geen budget voor het bedrukken van een verzenddoos of een label? Dan kan je een witte of bruine doos ook opvrolijken met een sticker. Het bedrukken van een sticker is namelijk een stuk voordeliger. Deze sticker kun je gebruiken om de brievenbus doos dicht te plakken, zodat deze niet open kan gaan tijdens de verzending. 

 

Laat je adviseren! 

Voor ieder budget is er dus een goede optie voor het opvrolijken van het brievenbuspakket. 

Wil je een doos, label of sticker laten bedrukken? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek de mogelijkheden. Bij Rotimshop kunnen ze stickers en brievenbusdozen bedrukken met jouw logo. Wil je meer informatie over het bedrukken van dozen en stickers? Neem dan contact op en laat je adviseren over de mogelijkheden. 

 

https://www.rotimshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Een onvergetelijk teamuitje

Do’s en don’t van mest in je tuin

Tips voor het opruimen van de kerstverlichting