Nexd media
Image default
Aanbiedingen

Hoe vind je de beste smart Black Friday aanbiedingen?

Iedereen gaat de komende tijd weer op zoek naar de beste deals. Natuurlijk zijn categorieën zoals televisies en koelkasten altijd erg populair tijdens de komende sale periode. Daarnaast kopen mensen ook veel smart home producten tijdens de Black Friday sale. Je kan dan denken aan producten zoals speakers, robotstofzuigers, grasmaaiers met smart functies en smart televisies. Hier zitten altijd enorm veel aanbiedingentussen. Om er zeker van te zijn dat je echt een goede aanbieding hebt, delen wij hieronder wat tips met je!

Smart home deals vinden: een stappenplan

Je wilt natuurlijk wel de allerbeste deal hebben, zodat je een goed gevoel overhoudt aan de komende Black Friday sale. Het maakt hiervoor niet uit of je op zoek bent naar een robotstofzuiger, robotgrasmaaier of een nieuwe smart home hub. Het volgende stappenplan kan je altijd gebruiken:

  1. Bepaal voor de sale periode wat je wilt hebben
  2. Schrijf je prijzen op die nu in de winkels gelden. Je kan ook een prijsvergelijker raadplegen van het artikel op bijvoorbeeld Tweakers.net.
  3. Houdt tijdens de Smart home Black Friday sale week de prijzen goed in de gaten
  4. Koop het artikel als de prijs jou bevalt en als het echt een afprijzing is

Een sale is niet altijd een sale tijdens Black Friday en Cyber Monday

Soms wordt je verleidt door mooie aanbiedingen en kortingspercentages. Toch is het niet altijd zo mooi als je denkt. Sommige bedrijven verhogen namelijk in de weken voor Black Friday de prijzen van de artikelen of geven een sale percentage van de adviesprijs. Dit terwijl het artikel normaal gesproken al veel goedkoper aangeboden is. Soms veranderen (zelf bekende!) bedrijven de normale aanbieding pagina in een tijdelijke Black Friday en/of Cyber Monday pagina.

Tip: Begin niet tijdens de sale week van 21 november tot en met 27 november met het zoeken naar de aanbieding, maar begin ruim van tevoren. Zo bespaar je pas echt heel veel geld!

https://tweakers.net/