Gezocht: Schilder uit Wijchen

      Reacties uitgeschakeld voor Gezocht: Schilder uit Wijchen

We woonden in de buurt van Wijchen en zochten vorig jaar een schilder in Wijchen. Twee jaar geleden kochten wij onze huidige woning, middenin Wijchen. Een vrijstaand huis met drie verdiepingen. Nog voor we ons huis kochten, zagen we zelf al direct bij de eerste bezichtiging dat we binnen niet al te lange tijd zouden moeten investeren in een lik verf. Met name de buitenkant. De aankoopkeuring bevestigt onze vermoedens.

Hoe een schilder ooit voor zo’n afgrijselijke kleur heeft kunnen kiezen voor een vrijstaande woning is ons een raadsel. We vermoeden dat het weer een behoorlijke impact heeft gehad op de kleur of de vorige bewoners hadden een wel heel uitgesproken smaak. Slechte smaak zelfs, maar ja, dat is onze mening. Misschien hebben ze wel zelf hun huis geverfd. Want het lijkt alsof er een verkeerde soort verf is gebruikt. Ze hebben zeker weten niet gekozen voor de kanjers van Schaepmeester Schilderwerken. Deze schilder uit Wijchen hebben wij uiteindelijk wél ingeschakeld voor deze klus.

Hoe vind je een goede schilder uit Wijchen?

Voordat we in contact kwamen met deze schilder uit Wijchen, hebben we verschillende offertes aangevraagd. De ene offerte leek ons echt té goedkoop voor kwalitatief goed schilderwerk. De andere offerte leek ons weer veel te duur. Er zat zoveel prijsverschil in?! Het viel ook op dat sommige schildersbedrijven een op het eerste oog perfecte offerte stuurden zonder het werk überhaupt te hebben gezien. Gewoon, vanaf een foto! Dat kan toch niet? Gelukkig hadden we ook een offerte aangevraagd bij een schilder uit Wijchen. Op advies van vrienden. Een van de vakkundige schilders van Schaepmeester Schilderwerken kwam voor het maken van een passende offerte naar ons nieuwe huis om het werk ter plekke te bekijken. We hadden een fijn gesprek over materiaalgebruik enzo, wat ons wel het vertrouwen gaf met een goede schilder uit Wijchen te maken te hebben.

Schilder uit Wijchen gevonden? Vraag naar referenties

Nadat we met een goed gevoel afscheid namen van deze schilder uit Wijchen, zijn we op zoek gegaan naar referenties. We hebben in onze (directe) omgeving naar de persoonlijke meningen van mensen gevraagd die al eerder werkzaamheden hadden laten verrichten door Schaepmeester Schilderwerken. En dat was echt een schot in de roos. Onze gevoelens werden alleen maar bevestigd.