Nexd media
Image default
Business / Business Services

Een mooi cadeau voor een echtpaar dat 40 jaar getrouwd is

Een bevriend echtpaar van ons was 40 jaar getrouwd en daarom zijn wij op zoek gegaan naar een mooi cadeau om hen te geven. In eerste instantie wisten wij echt niets te bedenken en gingen wij ervan uit dat dit nog een lastige zoektocht zou gaan worden. Naar verloop van tijd kregen wij echter steeds meer ideeën om te geven als cadeau aan het echtpaar dat 40 jaar getrouwd was. Via verschillende websites kregen wij nog meer leuke ideeën en zo zijn wij uiteindelijk op de website van Jilster terecht gekomen. De website van Jilster sprak ons meteen erg aan, dit kwam door de hoge mate van overzichtelijkheid en de leuke ideeën die te vinden waren op de website. Wij werden meteen erg enthousiast en zijn de website van Jilster maar eens iets beter gaan bekijken.

Het perfecte cadeau voor een echtpaar dat 40 jaar getrouwd is

Via Jilster kwamen wij op een cadeau voor het echtpaar dat 40 jaar getrouwd is. Een van de mogelijkheden met Jilster, was namelijk het maken van een glossy. Een glossy is een soort tijdschrift en hierin konden wij vele mooie momenten kwijt die wij hebben gehad met onze vrienden. In de glossy was erg veel ruimte voor verschillende foto’s, maar ook voor veel teksten. Zo konden wij de glossy geheel naar eigen wens vormgeven en zou er dus echt een persoonlijk tijdschrift ontstaan. Tijdens de realisatie van het tijdschrift, hebben wij de nodige hulp van Jilster gehad. Zij gaven ons goede adviezen en zo wisten wij precies hoe wij het beste de glossy konden maken.

Erg leuk om te doen

Het maken van de glossy was erg leuk om te doen. Dit kwam doordat het erg makkelijk was en niet heel veel tijd koste. Ook kon je de glossy erg persoonlijk maken met eigen foto’s en teksten. Toen de glossy af was, kregen wij eerst onze proef glossy op de deurmat. Op het moment dat wij deze hadden goedgekeurd kregen wij de definitieve glossy toegestuurd.

Weinig tijd

Wij raden het aan om een glossy te maken bij Jilster. Het is erg leuk om te doen en het kost zeer weinig tijd! KIjk voor meer informatie op www.jilster.nl