Nexd media
Image default
Business / Business Services

Een houten picknicktafel voor uw park of tuin

Een houten picknicktafel in uw park of tuin geeft een warme sfeer. Dit soort tafels zijn makkelijk om aan te gaan schuiven met een groep vrienden of familie. Na een lange dag neerploffen en kletsen met je dierbaren onder het genot van een drankje en een hapje. Houtenpicknicktafelkopen.nl maakt dit voor u mogelijk. Picknicktafels van hout vindt u vaak terug in parken of recreatiegebieden, ze zijn hier ideaal omdat ze makkelijk in onderhoud zijn en duurzaam maar ook is dit type tafel helemaal geschikt voor uw eigen terras of tuin. Deze tafels van hout zijn tijdloos en milieubewust.

Houten picknicktafel op maat

U kunt uw eigen houten picknicktafel op maat laten maken. U kunt altijd uw wensen doorgeven bij Houtenpicknicktafelkopen.nl of vul het offerteformulier in op de website. Tim Ebergen is de eigenaar van deze webshop en is expert in tuindecoratie zoals tuinhuizen en tuinmeubilair. Ook kunt u uw tuintafel of tuinbank op maat laten maken. Kies uw eigen soort hout en maten – dan zal Tim ervoor zorgen dat uw meubilair binnen no-time in orde is én bij u op de gewenste plek is geleverd.

Houtenpicknicktafelkopen.nl

Houtenpicknicktafelkopen.nl is een webshop met een familielijn die al meer dan 150 jaar ervaring heeft in het verkopen van hout.  In de zagerij (in de 19e eeuw) werd er dagelijks hout gezaagd met passie en kennis. Hoe dat vroeger handmatig ging, wordt dat nu met een bandzaag gedaan waarmee stammen tot gemiddeld een diameter van 125 centimeter onder handen kunnen worden genomen.

Het bedrijf startte met verkopen aan bedrijven binnen de bouwsector maar is nu ook uitgebreid naar andere sectoren. Voor iedere branche – groot, middel, klein bedrijf of particulier, iedereen is welkom bij Houtenpicknicktafelkopen.nl.

Het bedrijf heeft geen massa productie en elk product wordt alleen op bestelling gemaakt. Gezien het om een uniek product gaat, kunt u ook uitgaan van unieke maatwerk. Wel kunt u op de webshop vinden welke producten en afmetingen het meest gekocht worden zodat u een idee krijgt van welke afmetingen gemiddeld zijn. Toch, laat u niet tegenhouden als u wel graag meer dan één tafel wilt – de webshop doet ook grotere aantallen op verzoek.