Nexd media
Image default
Business / Business Services

Een geweldige eiken vloer, wie wil dat nou niet?!

Bent u als consument op zoek naar de beste eiken vloeren die er zijn in Nederland? Dan bent u hier zeker aan het juiste adres, want Bax Houthandel verkoopt geweldige houten vloeren voor een goede prijs. We verkopen er niet alleen maar houten vloer, maar bieden ook andere diensten aan waar u van kan profiteren. Dus laat u overtuigen door de mooie producten en diensten van Bax Houthandel

Goede eiken vloeren vindt u maar op één plek!

Al sinds 1960 is Bax Houthandel de eiken vloer specialist van Nederland. Deze naam hebben we niet voor niets gekregen! Onze consumenten gaan altijd met een grote glimlach op hun gezicht naar huis. Met ons diepe assortiment, is er voor iedereen wel een perfecte houten vloer te vinden voor hun huis. Maar onze echte kracht ligt bij de eiken vloeren. Hier hebben wij de meeste ervaring en kennis van dan van andere aanbieders van eiken vloeren. Wij weten precies hoe u deze zo goed mogelijk in stand kan houden en een lange levensduur kan geven. Er zijn ook verschillende soorten eiken hout vloeren verkrijgbaar bij ons. Van verschillende soorten maten tot verschillende soorten kleuren. Deze geweldige producten komen verse van de pers uit onze eigen fabriek. Omdat wij een eigen fabriek hebben, waar we de producten maken, zit er geen tussenhandel bij het bestellen van het product. Hiermee kunt u het meteen meenemen of aanvragen. Alles is mogelijk bij Bax Houthandel!

Andere producten en service

Bax Houthandel biedt nog veel meer aan dan alleen maar een soort vloer. Bijvoorbeeld een Beuken vloer. Deze vloer is, net als eiken, een traditionele vloer keuze. Met zijn warme en sterke karakter, kan deze vloer uw huis een mooie, warme sfeer geven. U kunt kiezen uit moderne beuken vloeren of de oude vertrouwde versie! Bovendien leveren wij ook goede service aan! Bij de aankoop van uw vloer, bieden we altijd de legging ervan bij aan. Zo hoeft u geen tweede partij te zoeken en bent u goedkoper uit! Als dat geen super service is!

Bekijk het assortiment van Bax Houthandel!

Bent u benieuwd naar het gehele assortiment met verschillende vloeren van Bax Houthandel? Deze kunt u bekijken op de website van hen met daar meer informatie over de houtsoort en de prijzen. Bovendien kunt u zeker een keer langskomen voor bepaald advies over houten vloeren. Wij zullen ons best doen om u zo goed mogelijk te helpen!