Nexd media
Image default
Business / Business Services

Advies over de innovatiebox

De innovatiebox

Bent u met uw bedrijf bezig met innoveren? Draagt u bijvoorbeeld een steentje aan de maatschappij door te innoveren of aan het duurzame leven? Dan kunt u misschien wel in aanmerking komen voor de innovatiebox van de Belasting. Als uw onderneming een innovatie heeft gedaan en hier voordeel van haalt en als de innovatie tot stand in gekomen met WBSO, dan kunt u in aanmerking komen voor de innovatiebox. Komt u hiervoor in aanmerking? Maar weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken? Dan helpen de fiscalisten van 4-VISION u graag verder.

De mogelijkheden van de innovatiebox

De innovatiebox kan gezien worden als een regeling. Vaak wordt er met de Belastingdienst afspraken gemaakt over welk deel van de winst in de innovatiebox terecht komt. Omdat de afspraken met de Belastingdienst flexibel zijn, zijn er diverse methoden om het voordeel door middel van de innovatiebox vast te stellen. Welke methode wordt gebruikt, is afhankelijk van enkele factoren. De fiscalisten van 4-VISION kijken graag naar de voordeligste optie voor u, zodat u alles uit de innovatiebox haalt.

De mogelijkheden van 4-VISION

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. De fiscalisten gaan graag met u in gesprek. Ze luisteren naar uw voorkeuren en wensen en maken een plan op maat. Daarnaast zijn ze de schakel tussen uw onderneming en de Belastingdienst. U staat niet meer voor moeilijke vraagstukken, alle werkzaamheden rondom de Belastingdienst worden voor u uit handen genomen. Ze maken altijd een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Er wordt gewerkt met maandelijkse kosten op basis van no-cure / no-pay. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit en de beste service. Bent u benieuwd wat ze voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op de website!

https://www.4-vision.nl