Nexd media
Image default
Business / Business Services

Computerreparatie in Edam vinden?

Ben jij ook zo iemand tegen wie vaak wordt gezegd dat je vastgeplakt lijkt te zitten aan je computer? Moet dat ook wel een beetje, omdat je veel verslagen, werkstukken of een scriptie moet schrijven voor je opleiding of omdat je een schriftelijk beroep hebt? Dan is er natuurlijk niets vervelenders dan wanneer je computer je in de steek laat door kapot te gaan. Omdat je een computer eigenlijk niet kan missen, wil je – in reactie hierop – meestal het liefst meteen een nieuwe kopen. Toch kan je computer in negen van de tien gevallen ook gewoon gerepareerd worden en zou je, uiteraard op een wél werkende computer, op zoek kunnen gaan naar een computer reparateur. Staat je huis in Edam, dan is zoeken naar een computerreparatiebedrijf in Edam zelf natuurlijk heel logisch, maar je richten op een bedrijf daarbuiten kan natuurlijk ook altijd.

Hoe weet je of een computerreparatiebedrijf goed is?

Als je nog niet bekend bent met een bepaald bedrijf, loop je het risico dat je niet de service krijgt die je verwacht. We kunnen je echter wel een paar tips geven die je, nog voordat je contact hebt gelegd, kunnen helpen de goede bedrijven van de minder goede bedrijven te scheiden.

  1. Google het bedrijf

Als je online aan het zoeken bent, zit je waarschijnlijk al op Google. Kijk of het computerreparatiebedrijf dat je in Edam gevonden hebt ook een aantal Google-recensies heeft. Als dat zo is geven die meestal al een aardig beeld van hoe het er bij dat bedrijf aan toe gaat en weet je of eerdere klanten goed zijn geholpen of juist niet. Google-recensies geven mensen bijvoorbeeld de mogelijkheid hun beoordeling in aantal sterren uit te drukken (waarbij 1 ster slecht is en 1 ster uitstekend), maar zij kunnen ook een beoordeling in hun eigen woorden geven.

  1. Raadpleeg de website van het bedrijf

Heb je een computerreparatiebedrijf in Edam gevonden, surf dan naar de website en controleer deze op de aanwezigheid van een aantal belangrijke gegevens als het fysieke adres van het bedrijf, de contactgegevens van het bedrijf en het inschrijfnummer van de Kamer van Koophandel. Deze moet je snel terug kunnen vinden.

  1. Controleer het bedrijf op keurmerken

Om een keurmerk te mogen voeren en dus te mogen plaatsen op de bedrijfswebsite, worden er bepaalde eisen gesteld. In de computerwereld is ICT Waarborg de organisatie die binnen de computerreparatiesector een keurmerk uitgeeft in de vorm van certificaten. Het SBB-keurmerk is een algemener keurmerk en geeft aan dat een bedrijf waarvan je de website bezoekt, een erkend leerbedrijf is en zich dus ook bezighoudt met het begeleiden van aankomende ICT-specialisten. Vind je een van deze keurmerken of beide keurmerken dus terug op de website van het computerreparatiebedrijf in Edam, dan mag je ervan uitgaan dat dat bedrijf te vertrouwen is.

Een paar gegarandeerd goede bedrijven

Met de eerdergenoemde tips in je achterhoofd wordt het dus al iets eenvoudiger om een goed computerreparatiebedrijf te vinden. Om het je echter nóg gemakkelijker te maken, geven we je hieronder een aantal namen computerreparatiebedrijven waarvan wij uit ervaring al weten dat ze goed en dus te vertrouwen zijn.

PC Refresh

PC Refresh is een computerreparatiebedrijf dat in Den Haag gevestigd is. We begrijpen heel goed dat je niet meteen aan een Haags bedrijf denkt, als je woonachtig bent in Edam. Toch is PC Refresh een bedrijf dat het overwegen waard is, omdat je je computer niet alleen zelf naar de werkplaats kunt komen brengen, maar je deze ook eenvoudig gratis en verzekerd op kunt sturen. De verschillende computerdeskundigen zorgen er vervolgens voor dat je computerprobleem voor je ‘t weet.

Student aan Huis

Als je een tikkeltje lui bent en liever hebt dat iemand je computerprobleem bij je thuis komt oplossen, kun je via Student aan Huis een student inhuren die uiteraard veel verstand heeft van computers. Wel is het zo dat dit bedrijf geen echte reparaties uitvoert. Dit betekent dat wanneer dat nodig blijkt te zijn, je alsnog naar een werkplaats zult moeten zoeken. Aan jou de keuze.

Waar je ook voor zult kiezen, wij wensen je veel succes bij je zoektocht naar het voor jou juiste computerreparatiebedrijf in Edam of elders.

 

https://www.pcrefresh.com/computer-reparatie/

Gerelateerde artikelen

Een mooi cadeau voor een echtpaar dat 40 jaar getrouwd is

Volg nu een massage opleiding bij Positive Touch!

Een gewaardeerde medewerker