Nexd media
Image default
Business / Business Services

Camera oplossingen voor bedrijven

Tegenwoordig zijn er strenge eisen en wetten omtrent de voertuigen in de bedrijvensector. In de webshop van vanzwitserland kun je allerlei soorten camera’s en monitoren vinden die op alle soorten voertuigen passen. Het is tegenwoordig verplicht dit te hebben, maar vooral voor de veiligheid is dit cruciaal. Naast dat ze een producent en aanbieder zijn van deze producten zijn ze ook adviseur en zijn dus ook graag betrokken bij projecten over veiligheid.

Ze hebben bijvoorbeeld allerlei camera’s waarmee je veilig achteruit kunt rijden of kunt inparkeren. Bij bijvoorbeeld de agrarische sector zijn er voertuigen waar je constant mee achteruitrijdt. Het is dan een stuk veiliger om met een camera alles achter je in de gaten te houden. Een goed voorbeeld is de achteruitrijcamera waeco voor voertuigen in de agrarische sector met uitstekende beeldskwaliteit en licht. Verder zijn er ook allerlei remlichten te koop voor alle soorten voertuigen.

 

Bij het achteruitrijcamera kopen heb je uiteraard ook een monitor nodig. Zonder monitor kun je niet zien wat de camera ziet. Voor bedrijven in de industrie heeft Vanzwitserland een breed aanbod aam monitoren. Zo heb je vijf, zeven en negen inch monitoren zodat je alles met goede kwaliteit kunt bekijken. Dit alles voor de veiligheid. Ze bieden ook complete sets aan zodat er aan je specifieke wensen voldoen. Verder bieden ze ook accessoires aan. Denk aan bepaalde kabels, maar ook zendersets om een goed ontvangst te hebben. Draadloze sets hebben namelijk een signaal wat ze met elkaar verbindt. Met meerdere signalen kan er ruis ontstaan. Je wilt natuurlijk het beste signaal hebben. Verder zijn er ook allerlei steuen verkrijgbaar waardoor je een camera op jouw favoriete plek kunt plaatsen, en de monitor aan het dak of raam kunt plaatsen. Verder zijn er ook kabels waar je de camera en monitor mee kunt verbinden zodat je een analoog signaal hebt in plaats van draadloos.

https://www.vanzwitserland.nl/