Nexd media
Image default
Business / Business Services

Een mooie website laten maken

Wij wilden al langere tijd een mooie website laten maken voor ons bedrijf. Iedere keer kwam het er maar niet van en langzamerhand werden wij daar een beetje gek van. Wij merkten dat wij het laten maken van een website steeds voor ons uit schuiven en daardoor later in de knoei komen met onze planning. Wij dachten in eerste instantie dat wij ook zelf wel een website konden maken met behulp van wat filmpjes op internet. In de praktijk bleek dit echter toch wat tegen te vallen en was het lastiger dan gedacht om een goede en overzichtelijke website te bouwen. Dat was dan ook de reden om op zoek te gaan naar een bedrijf dat ons kon helpen met het bouwen van een website die bij ons zou passen en waar wij ons in zouden vinden. Het was namelijk onze bedoeling om van onze website, het visitekaartje van ons bedrijf te maken.

Een website laten maken door een betrouwbaar bedrijf

Wij wilden dus graag een goede website laten maken. Door op zoek te gaan naar verschillende bedrijven die hier gespecialiseerd in waren, hoopten wij dat wij de keuze hadden uit veel bedrijven. Op die manier was het onze bedoeling om uiteindelijk het beste bedrijf te kiezen en zo met veel vertrouwen onze website tegemoet te zien. In eerste instantie vonden wij het best spannend om onze website te laten maken door een ander bedrijf. Hoe zouden zij bijvoorbeeld weten wat onze stijl was en wat er echt bij ons zou passen? Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen bij Site To Go, zij gingen uitgebreid met ons in gesprek om erachter te komen wat voor soort website het beste bij ons zou passen. Dit gaf ons erg veel vertrouwen en daardoor besloten wij uiteindelijk om onze website te laten maken door Site To Go!

Erg blij met het resultaat

Toen wij het resultaat te zien kregen, waren wij ontzettend blij. Er is goed geluisterd naar al onze wensen en behoeften en daardoor hebben wij mooie en persoonlijke website gekregen. De website is echt een goed visitekaartje voor ons bedrijf en wij zijn Site To Go erg dankbaar voor het realiseren van zo’n prachtige site!