Nexd media
Image default
Auto's en Motoren

Audi lease zakelijk of BMW leasen?

Zowel een Audi als BMW zijn populaire automerken onder de zakelijke rijder. Door de Duitse achtergrond geeft het rijders vertrouwen in de prestaties en vermogen van de leaseauto’s, zo weten ondernemers zeker dat ze er lange afstanden mee af kunnen leggen. Met een Financial Lease auto kun je zowel zakelijk als privé met deze auto onbeperkt kilometers rijden, een interessante optie voor jou als ondernemer wanneer je veel op weg bent.

Verschil tussen Audi en BMW

Audi en BMW zijn innovatief en ondernemend, net als jij. BMW staat bekend om zijn sportiviteit, vooruitstrevend design en kracht. Al doet Audi hier niet aan onder, zo heeft deze luxe, comfortabele auto de meest geavanceerde techniek en loopt het merk voor op het gebied van elektrificatie, met de populaire Audi e-tron als voorbeeld. Met beide merken kom je als ondernemer goed voor de dag.

Zakelijk leasen

Een auto zakelijk leasen levert verschillende voordelen op voor ondernemers. Zo kun je profiteren van fiscale voordelen zoals btw teruggaaf, rente- en investeringsaftrek. Ook hoef je geen grote investering te doen om een auto te kopen, dit kan voor sommige ondernemers financieel aantrekkelijker zijn. Bij financial lease heb jij de keuze, je kunt kiezen uit verschillende looptijden en zo het leasebedrag afstemmen op jouw budget en specifieke wensen.

Een Audi lease zakelijk of toch een BMW leasen?

Als je voor een Audi kiest, dan kies je voor een merk met een lange historie en een goede reputatie op het gebied van technologie en innovatie. Audi-auto’s zijn bovendien vaak comfortabel en bieden een uitstekende rijervaring.

BMW is ook een bekend en gewaardeerd merk, vooral bekend om zijn vermogen en sportiviteit. Dit merk staat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en prestaties. BMW-auto’s bieden vaak een uitstekend rijcomfort en zijn geschikt voor zowel zakelijk als privégebruik.

Wat het beste bij jouw onderneming past is afhankelijk van de behoeften en welk merk het beste aansluit bij je wensen en eisen.

Ruim assortiment

BMW biedt net als Audi lease zakelijk een ruim aanbod, met keuze uit verschillende modellen en mogelijkheden. Beide merken kun je compleet afstemmen op jouw wensen en behoeften.

Op zoek naar een compacte stadsauto? Ga voor een Audi A1 of BMW 1 Serie. Elke dag onderweg van afspraak naar afspraak? Kies voor een Audi A3 of een BMW 3 Serie. Als je liever in een ruimere auto rijdt, kies dan voor een Audi e-tron of ga voor een BMW iX1. Liever elektrisch leasen? Hiervoor adviseren we om te kijken naar de elektrische modellen van Audi, zij lopen voor op het gebied van elektrisch rijden.

Is financial lease iets voor jou?

Financial lease is geschikt voor alle ondernemers in Nederland. Hoe je een auto kunt leasen middels financial lease? Je moet ingeschreven te staan bij de KVK en het KVK-nummer doorgeven bij jouw aanvraag op FinancialLease.nl. Dan regelen zij de rest voor je. Ben jij op zoek naar een Audi lease zakelijk? Bekijk het ruime aanbod lease deals op de website van FinancialLease.nl en vind de lease auto die bij jouw onderneming past.