Nexd media
Image default
Auto's en Motoren

Samen met Gelijk Geslaagd haal jij lekker snel je scooter theoriecertificaat

Ben jij al eens gezakt voor het scooter theorie examen? Of zelfs meerdere keren? Lukt het je simpelweg niet om in je eentje alle theorie aan te leren, die behoorlijk saai is? Wij hebben bij Gelijk Geslaagd de sublieme oplossing voor jou: onze tweedaagse cursus scooter theorie. Wij stomen je binnen deze twee dagen klaar voor het examen, zodat jij na afloop van de cursus direct kan slagen voor het CBR examen. Je hoeft niet meer thuis aan de slag met de theorie, wij helpen je met alles!

De theorieboeken waar je al flink in hebt zitten blokken kun je thuis laten. Daar doen wij namelijk lekker niets mee. Voor veel mensen werkt het namelijk helemaal niet goed om theorie uit boeken te leren, van klassikaal les leer je veel meer. Die klassikale les krijg je dan ook van ons, van een zeer aardige en ontspannen docent. Eentje die heus van wanten weet, veel ervaring heeft, duidelijk is maar vooral ook zeer relaxed lesgeeft. Want op die manier blijft de theorie het beste in je hoofd hangen. De docent geeft duidelijke uitleggen over verschillende verkeerssituaties, bijzondere manoeuvres, wetten en regels, gebodsborden en meer. Want als je de lesstof goed begrijpt kan je deze ook veel beter onthouden. En krijg je bepaalde theorie maar niet in je hoofd gestampt? Geen zorgen, de docent heeft de beste ezelsbruggetjes en tips paraat voor de moeilijke theorie. Die weet ook jij, met de fijne ezelsbruggetjes en tips, vanaf nu prima te onthouden.   

Auto rijbewijs halen? Ook daar helpen wij jou bij!

Ben jij bijna 18 jaar of ben je de leeftijd van 18 al gepasseerd en wil jij erg graag je rijbewijs halen? Kan je voor de auto theorie ook wel hulp gebruiken? Ook daarvoor zijn wij er voor jou! Met onze snelcursus auto theorie kan jij zelfs binnen 1 dagje het CBR theorie certificaat in de wacht slepen. De theorieles is in de ochtend en een deel na de lunch, in de middag ga je het theorie examen maken. 

Wil jij ook zo snel het CBR theorie certificaat binnenslepen? Schrijf je dan nu direct in!

https://www.gelijkgeslaagd.com/