Nexd media
Image default
Aanbiedingen

Richt het kantoor eenvoudig en productief in met deze 3 items

Thuiswerken kan een geweldige manier zijn om productief te blijven en je werk te doen in een comfortabele omgeving. Maar als u niet over de juiste meubels beschikt, kan het moeilijk zijn om u te concentreren. Daarom is het belangrijk om uw thuiskantoor in te richten met alle benodigdheden – te beginnen met een stevig bureau. Laten we eens kijken naar de andere dingen die je nodig hebt om een efficiënte werkplek te creëren.

 

Het juiste bureau 

Dit is misschien wel het belangrijkste meubelstuk dat u voor uw thuiskantoor kunt (en moet) kopen. Met een bureau van hoge kwaliteit werkt u niet alleen comfortabeler, maar blijft u ook geconcentreerd en georganiseerd. Kies voor iets dat stevig is en lang meegaat, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervanging. Een bureau van goed formaat met veel schuifruimte is ideaal, zo kunt u al uw documenten en benodigdheden in de buurt opbergen zonder dat ze uw werkruimte onoverzichtelijk maken.

 

Een comfortabele stoel 

Hoe goed je kantoor ook is uitgerust, je hebt er niet veel aan als je geen comfortabele stoel hebt om op te zitten tijdens het werk. Investeren in een kwaliteitsstoel loont op de lange termijn, niemand wil immers het gevoel hebben dat hij tijdens zijn werkdag op beton zit! Een goede bureaustoel hoeft niet duur te zijn, zorg er alleen voor dat hij verstelbare functies heeft, zoals armleuningen en lendensteun, zodat u uw rug of nek niet overbelast tijdens het werk. Bent u opzoek naar comfortabele bureaustoelen voor uw kantoor of thuis? Bekijk dan eens het uitgebreide aanbod van Kato!

 

Opbergsystemen 

Veel opbergmogelijkheden in uw kantoor zijn essentieel om georganiseerd te blijven en rommel op afstand te houden. Van archiefkasten en boekenplanken tot tijdschriftenrekken en documenthouders, er zijn tal van opties beschikbaar, afhankelijk van wat voor soort opslagruimte u nodig hebt. Het installeren van planken bij of boven uw bureau kan ook helpen om waardevolle vloerruimte te besparen en toch gemakkelijk toegang te bieden tot benodigdheden of documenten wanneer dat nodig is.

 

https://katoprojecten.nl/