50 jaar getrouwd en zoek je een cadeau?

      Reacties uitgeschakeld voor 50 jaar getrouwd en zoek je een cadeau?

Ken je iemand die 50 jaar getrouwd is en zoek je hiervoor een cadeau? Het kan soms moeilijk zijn om in een tijd van jubilea origineel te zijn. Je hebt misschien in een bepaalde periode allerlei dezelfde feestjes die je graag groots zou willen zien. Wat geef je nou iemand die bijvoorbeeld viert dat ze 50 jaar getrouwd mogen wezen? Dat zijn lastige vragen waar we vandaag eens op ingaan. Want wat komt er bij kijken als je een cadeau moet verzinnen?

Cadeau: 50 jaar getrouwd

Oké, misschien heb ik nu de aandacht. Want wat is dan wel een leuk cadeau voor die oude mensen op leeftijd? Herinneringen. Vaak zijn de verhalen van de familie ontzettend veel waard. Deze verhalen en deze mensen zijn namelijk wat ze in hun leven hebben meegemaakt. Het is dan ook vaak erg de moeite om zo’n feest te houden, want hierbij vier je dat met elkaar. Het is daarom ook leuk om herinneringen met zo’n speciale gelegenheid cadeau te doen. Hoe doe je dan? Dat doe je door een magazine samen te stellen met al deze herinneringen in foto’s en tekst. Op die manier kun je ook nog eens een heel persoonlijk cadeau geven. Wat wil je nog meer? Het is heel leuk om op die manier iets persoonlijks te geven. Daarnaast is het ook nog eens mooi om te zien wat er allemaal komt kijken bij zo’n tijdschrift. Het gaat om Jilster. Dit is een website waarop je een eigen magazine kunt samenstellen. Dit is voor jong en oud, dus iedereen kan dit mooi samenstellen. Reden genoeg om dus een poging te gaan wagen bij Jilster.

Jilster

Hoe dit dan precies werkt? Het werkt als volgt. Eigenlijk is het heel simpel. Je gaat naar de website van Jilster en begin daar met het maken van een magazine. Een magazine kan altijd gevuld worden met alles wat je maar wilt. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van vroeger met de verhalen erbij. Op die manier kun je veel verschillende mensen ook nog mee laten doen. Zij ervaren dan wat het is om verhalen in te sturen en jij kan hier dan een mooi geheel van maken. Interessant toch? Ga vooral even naar de website om meer info te krijgen!