Nexd media
Image default
Business / Business Services

Wat is valet parking Eindhoven?

Terwijl luchttransport steeds geavanceerder wordt, groeien de mogelijkheden daarom heen ook mee. Als je niemand hebt die je kan zetten en halen van een vliegveld, moet je dat doen op je eigen manier. Er zijn vele transportbedrijven, die gekoppeld staan aan een luchthaven, welke je kunnen ophalen en afzetten. Maar soms wil je genieten van het gemak om zelf te rijden naar en van de Airport. Daarom bestaat de Eindhoven Valet parking service.

Waarom kiezen voor Valet Parking?

Valet Parking Eindhovenis erg eenvoudig. De kosten zijn relatief laag en bieden zorgeloos gemak. Het gaat er namelijk om dat je een afspraak maakt met een parkeeraanbieder over het tijdstip dat je op de luchthaven bent. Je kunt dan meteen doorrijden naar de juiste vertrekhal, waar de parkeeraanbieder het voertuig overneemt. Je hoeft dus niet te wachten en ook geen gebruik te maken van de shuttle service. Wanneer je terug komt van je reis, staat de parkeeraanbieder alweer daar te wachten met het voertuig, zodat je direct weer weg kunt.

Valet Parking is een luxe

Naast Valet parking, kun je ook kiezen voor de normale manier van parkeren, maar houd er rekening mee dat het niet even makkelijk is. Het is wel goedkoper en daarom wordt Valet parking als een luxe gezien. Natuurlijk dien je eerst goede afspraken te maken. Bij het reserveren vraag je naar deze mogelijkheid en stem je af wat je precies wilt. Ook kun je ervoor kiezen dat het voertuig gerepareerd- of schoon gemaakt wordt terwijl je weg bent. Als je terug bent, krijg je de sleutels in de hand geschoven, om helemaal fris te vertrekken van de airport. Echt zo makkelijk!

https://www.parkereneindhovenairportnl.nl/valet-parking-eindhoven/