Nexd media
Image default
Business / Business Services

Waaijenberg: uw verhuisbedrijf in Amersfoort

Waaijenberg staat graag voor u klaar als verhuisbedrijf in Amersfoort. Het bedrijf stamt terug uit het jaar 1896 waarin Sander Waaijenberg senior zand en grind van A naar B vervoer door middel van paard en wagen. Na de tweede wereldoorlog werd het bedrijf overgenomen door zijn twee zoons die het bedrijf hebben opgezet tot wat het hedendaags is: een waar transportbedrijf. In 1980 werd het bedrijf onderdeel van de Malenstein groep en in 1993 nam Jan van Santen het bedrijf over. In 2013 sluit Waaijenberg zich aan bij aandeelhouder Mondial Movers. Mondial Movers heeft diverse vestigingen in heel Nederland waaronder in Amersfoort, Assen, Kolham, Delfzijl, Groningen, Hoogezand en Emmen. In bijna iedere provincie kunt u dus terecht bij Waaijenberg en/of Mondial Movers. U kunt op hen rekenen als betrouwbare partner. Met ruim zestig werknemers, twintig vrachtauto’s, vierhonderdvijftig containers en 12.500m3 opslag kunt u rekenen op de professionaliteit en vakmanschap van dit bedrijf. Zij zijn dan ook niet voor niets lid van de Erkende verhuizers.

Nationaal en internationaal verhuisbedrijf

Waaijenberg is graag uw nationaal en internationaal verhuisbedrijf in Amersfoort. Met de professionaliteit van Waaijenberg en Mondial Movers kunt u zorgeloos de verhuizing in gaan. Verhuizen vraagt altijd veel tijd en voorbereiding en een goede planning is cruciaal. Helaas weet niet iedereen dit altijd van te voren. In dat geval kan een verhuizing een hectische boel worden. Mondial Waaijenberg zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt verhuizen, of dat nou nationaal of internationaal is. Bovendien is hun motto “zuinig op de spullen van een ander”, waardoor u zeker bent dat uw spullen veilig worden ingepakt, getransporteerd en uitgepakt op de plaats van bestemming.

Opslag bij Waaijenberg

Naast nationaal en internationaal verhuizen, kunt u ook terecht bij Waaijenberg Mondial voor opslag en warehousing. Soms komt u in een positie dat u tijdelijk uw inboedel elders moet opslaan bijvoorbeeld als u uw huidige woning moet verlaten en u nog geen toegang heeft tot uw nieuwe woning. In dat geval kan het fijn zijn om een opslagruimte te huren bij Mondial zodat u zeker weet dat uw inboedel veilig worden opgeslagen in één van de verwarmde terminals.