Nexd media
Image default
Business / Business Services

Opslagruimte voor elk doel bij de Opslagman

Bij het huren van een opslagruimte wordt meestal alleen gedacht aan het opslaan van inboedels (klik hier voor opslagruimte huren Utrecht). Natuurlijk is een opslagruimte daar geschikt voor maar er zijn meer doelen waarvoor u een opslagruimte kunt huren. Zoals het opslaan van de bedrijfsadministratie of de winkelvoorraad.

Het maakt niet uit voor welk doel u een opslagruimte nodig heeft, bij de Opslagman kunt u goedkoop en flexibel een beveiligde opslagruimte huren. De locaties van de Opslagman zijn centraal gelegen en snel bereikbaar. Zo bevindt de locatie Nieuwegein zich aan de ring van Utrecht.

Opslagruimte voor inboedels

Een reden om een opslagruimte te huren bij de Opslagman is natuurlijk een verhuizing. Zeker als u de nieuwe woning nog niet kunt betrekken is het huren van een opslagruimte een uitkomst. Bij het verhuizen naar een kleinere woning is een opslagruimte handig om tijdelijk huisraad op te slaan waardoor uw nieuwe woning niet meteen vol staat.

Een andere reden is een (grote) verbouwing. De ruimtes die u gaat verbouwen moeten leeg zijn, wel zo prettig als u dan uw spullen veilig kunt opslaan bij de Opslagman.

Na een overlijden kan het nodig zijn om de spullen van de dierbare tijdelijk op te slaan bij de Opslagman. Zeker als de nabestaande niet vlak bij wonen of als er spullen op transport naar het buitenland moeten.

Andere doelen voor het huren van een opslagruimte

Een opslagruimte is de ideale oplossing voor mensen die spullen inzamelen voor een goed doel. Daarnaast kan een opslagruimte gebruikt worden als magazijn voor bijvoorbeeld uw webwinkel. Bij de Opslagman kunt u ook terecht voor een opslagruimte voor uw bedrijfsadministratie.

De voordelen van de Opslagman

Het huren van opslagruimte bij de Opslagman heeft veel voordelen. Om te beginnen is de prijs online te zien en kunt u direct online een opslagruimte reserveren. Het is natuurlijk altijd mogelijk om eerst een offerte aan te vragen. Daarnaast zijn er geen tussentijdse verhogingen of bijkomende kosten. De opslagruimte is dagelijks kosteloos opzegbaar.

Als hulpmiddel om te bepalen hoeveel opslagruimte u nodig heeft is er de opslagcalculator. Meer of minder ruimte nodig? Dan kunt u uw opslagruimte kosteloos wijzigen naar een ander formaat.

Alle opslagruimtes zijn droog en goed geconditioneerd. Met een toegangscontrole systeem en camerabewaking wordt het pand voortdurend beveiligd.