Nexd media
Image default
Business / Business Services

Koop nu de Sym Fiddle 2 bij Polderscooter.nl

Bent u al een tijdje aan het twijfelen over de Sym Fiddle 2? Bij Polderscooter.nl kunt u kiezen uit vele populaire scooters, waaronder de SF 2. U kunt deze mooie scooter al kopen vanaf 34,26 euro per maand of aanschaffen voor 1.669,00 euro. Dit kan u overigens ook in drie termijnen betalen met 0% rente door middel van ‘good things come in3’. 

De Sym Fiddle 2 en zijn specificaties

De Sym Fiddle 2 is onderdeel van de SYM scooters collectie. Dit model is erg elegant en heeft een stijlvol design. Ondanks de elegantie en klasse loopt hij zeker niet achter in ontwikkeling want het mooie design is gecombineerd met de meeste moderne technologieën van dit moment. Dit model is uitgerust met een 4-takt motor, dit geeft veel kracht. Ook vindt u een grote koplamp op deze scooter waardoor u altijd goed zichtbaar bent in het verkeer. Bovendien heeft dit model een comfortabel zadel en een grote hoeveelheid ruimte om spullen in op te bergen als u onderweg bent. De Fiddle II is erg wendbaar en dat geeft extra rijplezier én veiligheid. De tankinhoud kan maar liefst 5.2 liter capaciteit hebben waardoor u lang op één tank kunt rijden. Bovendien kunt u ook nog eens kiezen uit diverse accessoires die u aan uw scooter kunt toevoegen en u kunt kiezen uit vier diverse kleuren: metallic, white, black en coffee brown. Zo zit er altijd een kleur bij die goed bij u past. Tot slot wordt dit top model verkocht met maar liefst drie jaar garantie tot 30.000 kilometer. Mocht u dan toch een probleem ervaren, dan kunt u meteen bij polderscooter.nl terecht om uw scooter te laten repareren. 

Waarom Polderscooter.nl?

Bij Polderscooter.nl heeft u keuze uit vele grote merken als het gaat om scooters en biedt alleen de beste modellen aan. Een groot voordeel aan Polderscooter.nl is dat u kunt kiezen om de scooters te kopen of te kopen – afhankelijk van uw budget. Alle scooters zijn zeer scherp geprijsd en u krijgt bij ons tot wel drie jaar garantie op alle A-merk scooters. 

Klik hier voor de Sym Fiddle 2.