Nexd media
Image default
Electronica en Computers

Hoe dit bedrijf u kan helpen middels een API platform

Het belang van zowel een API platform als IPaaS voor uw bedrijf moet niet onderschat worden. De kans is aanzienlijk dat u meerdere API’s gebruikt om data te verkrijgen, te verzenden en om deze te analyseren. Zo kunt u een API hebben op uw website waarmee klanten kunnen interacteren. Zij vullen hierop gegevens in, welke vervolgens middels de API van één applicatie naar een andere applicatie worden verstuurd. Een API platform zorgt ervoor dat alle API’s eenvoudiger te gebruiken zijn. Dit is handig, want API’s genereren een hoop zinvolle data. Data die geanalyseerd kan worden, waarna er op efficiënte wijze betere oplossingen en toepassingen gevonden kunnen worden. Hierdoor kunt u partners en klanten beter bijstaan, wat er in zijn geheel voor zorgt dat uw bedrijf beter functioneert. En dat zult u zien aan uw omzet, want deze zal flink stijgen.

Laat deze specialist u helpen met uw API platform

Al twintig jaar lang is Datacon specialist op het gebied van API platformen. Zij integreerden deze applicaties als één van de eerste bedrijven, en nog altijd zijn zij een specialist met veel ervaring. Hierbij maken zij gebruik van IPaaS, wat een afkorting is voor Integrated Platform as a Service. Door de mogelijkheden van Cloudservers en smartphones kan data op een nog hogere snelheid vergaard worden. Door deze data te analyseren, vindt u dankzij IPaaS nog sneller betere oplossingen voor uw organisatie.

Verantwoordelijk op een groene manier

Nog een reden om voor Datacon te kiezen, is het feit dat dit bedrijf zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Voor velen van ons is klimaatverandering een groot thema. Bedrijven kunnen een leidende rol spelen op dit vlak door groene of duurzame maatregelen te implementeren. Datacon heeft het voor elkaar gekregen om te beschikken over een aantal van de meest duurzame en milieuvriendelijke kantoren van Nederland. Een bedrijf met het hart op de juiste plaats!