Wie geeft mij betrouwbaar en onafhankelijk ICT advies?

      Reacties uitgeschakeld voor Wie geeft mij betrouwbaar en onafhankelijk ICT advies?

Door gebruik te maken van onafhankelijk ICT advies bent u ervan verzekerd dat u niet te veel betaalt voor het gebruik van programma’s binnen uw bedrijf. Software is auteursrechtelijk beschermd. U moet daarom betalen voor het gebruik ervan. Dit licentiebeheer kan soms nogal wat voeten in de aarde hebben. Vaak moet u voor alle aparte installaties betalen en soms kunt u een pakket afnemen voor bijvoorbeeld maximaal 100 gebruikers. Maar dan is het dus zaak om te controleren of u die 100 niet overschrijdt, of dat u juist met minder toe kunt. Door te kiezen voor onafhankelijk ICT advies hoeft u zich hier zelf niet meer druk over te maken en kunt u zich volledig richten op het dagelijks runnen van uw bedrijf.

Wat zijn de voordelen van onafhankelijk ICT advies?

De voordelen van onafhankelijk ICT advies zijn duidelijk. U kunt erop vertrouwen dat u de software die binnen uw bedrijf nodig is probleemloos kunt blijven gebruiken. U hoeft niet bang te zijn dat de virusscanner ineens niet meer werkt of dat u een programma dat specifiek nodig is voor uw bedrijf ineens niet meer kunt gebruiken omdat de licentie is verlopen en u dit niet in de gaten had. Deugdelijk licentiebeheer kan u op deze manier veel kosten en vooral veel ergernis besparen. U en uw medewerkers kunnen onbezorgd doorwerken, terwijl de licenties tijdig worden verlengd of aangevraagd.

Laat uw licentiebeheer over aan de professionals

OnnIT is een bedrijf gevestigd in Nieuw-Beijerland dat het licentiebeheer voor bedrijven en instellingen verzorgt. Heeft u als ondernemer geen tijd om dit zelf in de gaten te houden? Neem dan voor goed en onafhankelijk ICT advies contact op met OnnIT. Zij leveren uiteraard diensten op maat en zo worden de taken die uit handen worden genomen precies afgestemd op de behoefte van uw bedrijf. U vindt meer informatie alsmede de contactgegevens op de website.