Wat zijn de meest voorkomende fouten bij het gebruik van een geheugenkaart?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat zijn de meest voorkomende fouten bij het gebruik van een geheugenkaart?

Er zijn veelvoorkomende fouten die u moet vermijden tijdens het gebruik van uw geheugenkaart vandaag; bovendien krijgt u ook de kans om te leren hoe te proberen en / of uit te voeren van het Herstellen van uw verloren gegevens van een geheugenkaart zonder fail. 

 • Een, moet u worden geïnformeerd dat de manier waarop u uw digitale Camera bedienen met de geheugenkaart nog steeds in kan een risico vormen voor uw opgeslagen gegevens, vooral wanneer u probeert uit te werpen of te verwijderen it.
 • Een andere manier waarop u uw verwerkte gegevens onbruikbaar kunt maken is door onvoorzichtig te zijn bij het bedienen van uw PC/Laptop terwijl uw SD-kaart of MMC-kaart nog in het stopcontact zit.

Het onverwachte kan zo gebeuren dat al uw kostbare informatie in gevaar komt- wees voorzichtig, er dreigt een ramp als u niet oppast.

Waar u ten alle tijden op moet letten bij het gebruik

De micro sd 128gb zijn tegenwoordig niet meer duur waardoor hij zeker populair is. Wanneer u zo iets handigs koopt hoopt u dat het leuk en spannend is. Eenmaal een aantal keer gebruikt kan dit eindigen in een levende nachtmerrie op het moment dat u uw geheugenkaart schoonveegt; vooral door een wisfout of formatteerfout.

 • Op andere momenten, kon je naar uw SD-kaart of MMC-kaart met al uw opgeslagen gegevens (foto’s, foto’s, afbeeldingen en clips) op het volledig ontoegankelijk te maken. Dit is meestal het geval wanneer u de stekker uit het stopcontact van uw geheugenkaart of krijgen om het uit te werpen met behulp van brute kracht het moment dat het vast komt te zitten in uw PC.Dit is een belangrijke reden waarom veel mensen vandaag de dag zijn op zoek naar middelen waarmee ze kunnen proberen de veilige, zekere en volledige Herstelleny van al hun verloren en / of ontbrekende bestanden. Dit is meestal het gevolg van een domme fout of onzorgvuldige actie van hun kant?

Welk systeem kunt u het beste gebruiken tijdens het uitlezen

U moet zich realiseren dat de manier waarop u uw digitale Camera hanteert of uw Computer systeem of enig ander digitaal apparaat of apparaat bedient met uw geheugenkaart erin (d.w.z. nog geplaatst, aangesloten of ingeplugd) van groot belang is.Waarom zou u uzelf in hemelsnaam de vreugde en voldoening willen ontzeggen die u zou moeten hebben bij het delen van alle mooie momenten die u hebt vastgelegd of opgenomen met familie, vrienden en geliefden?

 • U moet de manier waarop u met uw digitale apparaten omgaat en/of ze bedient vanaf vandaag veranderen om vrij te zijn van ongelukken en fouten die uw opgeslagen of verwerkte gegevens vaak in gevaar brengen.
 • Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom er zo vaak ongelukken en fouten gebeuren? Er zijn veel plausibele excuses en te rechtvaardigen redenen voor en het begint met onzorgvuldig of roekeloos omgaan met gegevens of digitale apparatuur. Soms is het een gevolg van de onjuiste veronderstelling dat u al een expert bent en als zodanig weet wat te doen in alle situaties.
 • Waarom maakt u fouten of wordt u het slachtoffer van ongelukken die uw verwerkte gegevens in gevaar brengen? Deze trend of gewoonte moet opnieuw onder de loep worden genomen en er moet een drastische stap worden genomen om de zaken recht te zetten.

Het verwijderen van de geheugen nadat de opslag vol is

Wanneer u probeert om uw SD-kaart of MMC-kaart te verwijderen uit de binnenkant van uw digitale Camera, vooral wanneer u net klaar bent met het nemen van een foto en uw camera is nog steeds schrijven naar het kan resulteren in een ramp. Uw opgeslagen foto’s kunnen verdwijnen of beschadigd raken voorbij herstel.

 • Op dezelfde manier kan het onbruikbaar worden wanneer u uw digitale geheugenkaart met geweld uit uw computer of laptop verwijdert terwijl u de bestanden bewerkt die erop zijn opgeslagen, of wanneer uw kaart vast komt te zitten.
 • Niemand heeft schuld, behalve JIJ. Weet u dat van u niet wordt verwacht dat u uw SD-kaart of MMC-kaart verwijdert/uitwerpt terwijl uw digitale camera is ingeschakeld; vooral wanneer u net een foto hebt genomen en uw camera naar de geheugenkaart aan het schrijven is.
 • Het gebruik van geweld bij het ophalen van uw geheugenkaart vast te zitten in uw digitale apparaat, tech gadget of PC is niet aan te moedigen at all.
 • Deze acties zal ertoe leiden dat u gegevens verliezen of zelfs beschadigen uw kaart. Dit is in aanvulling op tijd verspild en huilen veel tranen die uiteindelijk krijg je ziek en verwoest.

Ondanks dat de meeste kaartlezers ‘hot swapping’ ondersteunen (d.w.z. dat u uw geheugenkaart kunt in- of uitpluggen terwijl uw digitale apparaat zoals een Camera of PC/Laptop aan staat), is de beste gewoonte om uw kaart te sluiten en veilig uit uw computer te werpen met behulp van de reeds meegeleverde software of toepassing, voordat u probeert de kaart uit te pluggen.Op dezelfde manier kunt u het beste uw digitale camera uitzetten voordat u uw SD-kaart of MMC-kaart verwijdert.

Hoe kunt u de gegevens het makkelijkst herstellen na een fout

Nu, er zijn verschillende opties voor u beschikbaar vandaag de dag en waarmee u kunt proberen de totale, veilige en beveiligde Herstelleny van uw verloren, ontbrekende, verwijderde of geformatteerde gegevens, maar geen enkele verslaat het gebruik van derden geheugenkaart (of SD-kaart, MMC-kaart of een ander type kaart) data Herstelleny software.

 • Het is snel en verstoken van enig hard werk of gedoe. Het is efficiënt en bespaart op de tijd die nodig is om uw ontbrekende bestanden en verloren gegevens te openen. Het is eenvoudig te gebruiken.
 • Geen kwestie wat je hebt geprobeerd in het verleden, maar mislukt, kunt u rekenen op derden geheugenkaart Herstelleny software om de klus te klaren met succes. Het werkt terwijl u ontspant.
 • De manier om dit te krijgen om te helpen zou zijn om de gegevens Herstelleny software te kopen (het is minder dan $ 100 dollar) die u kunt onmiddellijk downloaden naar uw computer systeem. Het volgende is dat u deze toepassing op uw PC uitvoert/ installeert.
 • U kunt dan uw geheugenkaart aansluiten door deze in de kaartlezer poort van uw PC te steken of u kunt gebruik maken van een externe kaartlezer device.

Next, start de toepassing en volg de on-screen stap voor stap gids verstrekt. Selecteer het station dat uw geheugenkaart vertegenwoordigt en hebben de gegevens Herstelleny software voert haar taak, die in wezen is om te proberen het herstel van al uw ontbrekende, verloren, verwijderde, geformatteerde of beschadigde gegevens.

Het is vrij duidelijk dat op dit moment wanneer u zijn gescheiden van al uw onbetaalbare informatie die u zou kunnen wat hulp gebruiken om herenigd te worden met uw verloren foto’s, ontbrekende beelden, verwijderde foto’s of geformatteerde geheugenkaart data.Twijfel is geen excuus om de inhoud van uw geheugenkaart (of het nu SD-kaart of MMC-kaart) op het spel te zetten.

https://www.ny400.nl/geheugenkaart/micro-sd/128-gb/aanbieding/