Nexd media
Image default
Vakantie

Waarom een anti diefstal rugzak?

Een populair item voor reizigers die bestemmingen bezoeken die gevoelig zijn voor zakkenrollerij en diefstal is een portemonnee of tas die speciale functies heeft om dit te voorkomen. Toeristische gebieden in Europa en daarbuiten zitten vol met zakkenrollers, vooral in drukke attracties.

Ik heb er zeker rekening mee gehouden bij het plannen van mijn reis naar Zuidoost-Azië, dat bekend staat om het slashen van tassen, zelfs als je in een tuk tuk rijdt.

Dus wat moet je weten over diefstalbestendige tassen voor op reis? Zijn ze de moeite waard en heb je er überhaupt een nodig? Welke soorten zijn er op de markt? We zullen het hier bespreken.

Wat doet een anti diefstal rugzak?

Een diefstalbestendige tas wordt meestal op de markt gebracht voor reizigers vanwege het vermogen om diefstal te voorkomen, of in ieder geval te vertragen. Voor een tas kan het een redding zijn met geheime zakken. De riemen kunnen van metaalgaas zijn voorzien om te voorkomen dat er in de tas wordt gescheurd of ze hebben RFID-vakken om het scannen van je paspoort en creditcards te voorkomen.

Het is gemakkelijk om je te laten meeslepen door alle toeters en bellen, maar er zijn maar een paar eigenschappen die je diefstalbestendige tas echt moet hebben. De eerste is een rits of een soort van sluiting. De meeste misdrijven zijn misdrijven van gemakzucht wanneer reizigers hun openstaande tas uit het zicht laten.

Het is ook leuk om een karabijnhaak of clip voor je rits te hebben zodat iemand niet naar je toe kan komen en er aan kan trekken. Verborgen vakjes zijn ook een goed idee, want iemand moet echt door je tas heen om je portemonnee en belangrijke documenten te vinden.

En hoewel het niet essentieel is, geeft een afneembare riem die rond een tafelpoot of je treinzitje kan worden gelust, je extra gemoedsrust.

Gerelateerde artikelen

7 dingen om te overwegen voordat u een auto huurt en in Italiƫ gaat rijden

Een pod huren op vakantie

Huis Ardennen is te koop voor nieuw bedrag