Nexd media
Image default
Vakantie

Een pod huren op vakantie

Weet jij wat een pod is? Misschien heb je ze wel eens gezien, maar niet beseft hoe uniek ze eigenlijk zijn. Een pod is een schattig klein houten huisje met een afgerond dak. Maar laat je niet misleiden door de kleine afmetingen, want sommige mensen gebruiken een pod als tiny house. Zij wonen permanent in een pod. Maar de meeste pods zijn te vinden op campings en vakantieparken. Ze worden te huur aangeboden als vakantiehuisje.

Gezellig en sfeervol

Als je besluit tijdens de vakantie een pod te huren, heb je een gezellig en sfeervol vakantieverblijf dat is voorzien van alle luxe die je kunt verlangen. Door het vele hout voelt de pod als een blokhut of lodge, maar dan iets kleiner. Dat doet iets met je. Een houten pod is een stuk romantischer dan een huisje van steen of een stacaravan met een modern interieur.

Als je de pod van buiten bekijkt, vraag je jezelf mogelijk af of het wel groot genoeg is, maar door de handige indeling biedt dit lieve houten huisje voldoende slaapplaatsen voor het hele gezin. Voor de ouders staat er een lekker comfortabel tweepersoonsbed, voor de kinderen staat er een stapelbed (of twee losse bedden).

Een pod betekent comfort

Behalve een goede nachtrust biedt de pod die je kunt huren nog meer luxe: een simpele maar complete keuken, stromend water en een koelkast. Ook hebben de pods eigen sanitair. De precieze uitrusting van je pod kan per verhuurder verschillen, maar de basics zijn altijd aanwezig.

Een pod huren in enkele klikken

Wil jij ook een onvergetelijke vakantie beleven in een uniek verblijf? www.Glampings.nl heeft een selectie gemaakt van de beste pods die je kunt huren. Deze pods maken deel uit van een vakantiepark of camping, zodat je ook kunt genieten van alle andere voorzieningen. Kom eens langs en boek direct!

https://glampings.nl