Nexd media
Image default
Alarmsysteem

Een alarmsysteem met meldkamer voor de beste beveiliging

Ben je op zoek naar een goed en betrouwbaar alarmsysteem voor het beveiligen van je bedrijf of woning? Bekijk dan eens de alarmsystemen van Een Veilig Gevoel. Dit gecertificeerde beveiligingsbedrijf biedt verschillende beveiligingssystemen aan die ervoor zorgen dat je jouw bedrijf of huis veilig achter kunt laten. Zo bieden ze een alarmsysteem aan die aansluiting heeft met een meldkamer. Dit betekent dat wanneer er een ongewenste bezoeker in uw pand is, er een alarm afgaat en een signaal wordt gestuurd naar de meldkamer van een alarmcentrale. Hier wordt de nodige actie ondernomen, bijvoorbeeld het inschakelen van de politie.

Betaal een vast bedrag per maand voor de beveiliging van jouw pand

Naast een alarmsysteem die een signaal afgeeft aan de meldkamer, heeft deze specialist ook andere systemen in hun assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een systeem met camerabeveiliging of een overvalknop, toegangscontrole, een AED, mistgenerator of een deurintercom. Al deze middelen dragen bij aan het vergroten van de veiligheid. Bij Een Veilig Gevoel betaal je voor je alarmsysteem een vast bedrag per maand. Zo hoef je geen grote investering te maken, maar weet je elke maand waar je aan toe bent. Dit abonnement is inclusief installatie, onderhoud en service. De deskundige medewerkers van dit bedrijf komen het systeem dus installeren, zodat het meteen gebruiksklaar is. Je hebt hier zelf geen werk aan!

Neem contact op en vraag advies

Een Veilig Gevoel is gespecialiseerd in het beveiligen van jouw bedrijf of woning. Het is een VEB-erkend beveiligingsbedrijf met een BORG en KIWA-certificering. Dit betekent dat ze precies weten waar ze het over hebben en jou dus ook deskundig advies kunnen geven. Daarnaast werken ze samen met toonaangevende partners, zoals Honeywell en Securitas voor het verschaffen van de beste alarmsystemen. Heb je interesse in een alarmsysteem met meldkamer of in een van de andere beveiligingsmanieren? Neem dan contact op met Een Veilig Gevoel. Zij helpen u graag verder!

https://www.eenveiliggevoel.nu/nl/