Nexd media
Image default
Alarmsysteem

Jablotron beveiligingssysteem

Elk jaar vinden er ongeveer 65.000 inbraken plaats en u wilt natuurlijk dat uw gezin en eigendommen veilig zijn. Met het Jablotron beveiligingssysteem  hoeft u zich geen zorgen te maken over inbraak pogingen en uw huis of bedrijf is altijd beveiligd. Jablotron alarmsystemen ontwikkeld sinds 1990 en hun alarmen hebben de hoogste kwaliteit en daarom is Jablotron uitgegroeid tot een van de beste en meest betrouwbare leveranciers van alarmsystemen ter wereld.

Gebruik Jablotron beveiligingssysteem

Het beveiligingssysteem van Jablotron bedien je eenvoudig vanaf je pc en smartphone. Door het tijdloze design van het Jablotron alarmsysteem passen ze in elk interieur. Met de innovatieve technologie van Jablotron kunt u uw huis of bedrijf het beste beschermen. De voordelen van het alarmsysteem:

  • Makkelijk te besturen
  • Toegankelijk vanaf pc en smartphone
  • Door draadloos en bedrading te combineren kunnen kosten worden bespaard
  • Keuzevrijheid in veiligheidseisen
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Tijdloos design

In 4 stappen naar beveiliging

Hoogwaardig alarmsysteem: Jablotron is al 30 jaar bezig met de productie en ontwikkeling van hoogwaardige en speciale alarmsystemen. Hierdoor zijn de beveiligingssystemen zo eenvoudig te bedienen en hebben ze veel innovatieve eigenschappen.

Professionele installatie: De installaties van het Jablotron beveiligssysteem wordt alleen uitgevoerd door partners die regelmatig cursussen volgen en gecertificeerd zijn, daardoor zal alles werken zoals het moet.

Alarmcentrale: uw alarmsysteem zal altijd aangesloten worden bij een alarmcentrale.

Hulpverleners: Hulpverleners zullen contact met u opnemen als iets gebeurt en een beveiligingsteam naar uw huis sturen.

https://comfocare.nl/oplossingen/slimme-beveiliging/jablotron