Nexd media
Image default
Alarmsysteem

AX Pro hikvision

De AX Pro Hikvision is een draadloos alarmsysteem voor woningen, kantoren of werkplaatsen. Kies je voor een draadloos alarmsysteem van Hikvision, dan bespaar je jezelf een hoop gedoe tijdens de installatie. Je hoeft geen kabels te leggen en hebt daardoor de vrijheid om het alarmsysteem te installeren zoals jij dat graag wilt. De AX Pro Hikvision is dankzij de 32 draadloze ingangen uit te breiden met schakelaars, sleutelhangers en meerdere detectoren. De sensor plaats je op elke mogelijke interessante locatie, zodat een indringer geen enkele kans krijgt om geluidloos binnen te komen. Bij het plaatsen van de sensoren is het belangrijk dat je de juiste plekken uitkiest, juist omdat indringers vaak een getraind oog hebben voor dat soort dingen.

Bediening van de AK Pro Hikvision

Met twee handige apps is de AX Pro Hikvision geheel naar eigen wensen in te stellen. Zo kan je instellen of je een melding wilt ontvangen op je telefoon. De videobeelden zijn te zien via de app, zodat een indringer altijd op beeld komt. Gaat het niet om een indringer, maar is er een andere reden waarom het alarm afgaat? Met behulp van de detectoren wordt er direct een video-opname gemaakt. Deze kan je vervolgens bekijken via deze app. Bekijk de verdere specificaties van de AX Pro Hikvision hier. https://draadloos-alarmsysteem.com/product-categorie/hikvision/hikvision-ax-pro-alarm-sets/

Zo houd je inbrekers buiten de deur

Wil je een innovatieve anti-inbraakoplossing en overweeg je de AX Pro Hikvision als alarmsysteem te kopen? Met dit systeem houd je inbrekers buiten de deur, vooral wanneer je besluit om aan de buitenkant van het pand kenbaar te maken dat het object beveiligd is. Zo bewaar je jouw spullen achter slot en grendel en kan je opgelucht de deur uit. De AK Pro Hikvision is een van de meest gewaardeerde alarmsystemen van dit moment, ook omdat extra opties zoals rookdetectie en waterlekdetectie onderdeel zijn van het systeem. Het systeem is ook nog eens te verbinden met een druk op de knop.

https://mr-beveiliging.nl/product-category/alarmsystemen/hikvision-alarmsysteem/