Nexd media
Image default
Business / Business Services

Een zorgchalet voor uw ouders

Uw ouders willen natuurlijk zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen, maar vaak bereiken ze een leeftijd waar dat niet meer gaat, en dan is een zorgchalet de beste optie. Een tehuis is natuurlijk uit den boze, wie wil zijn ouders hun laatste jaren op deze aarde zien verpieteren in een verzorgingstehuis? De verzorging is daar niet persoonlijk, dat zou je het liefst zelf doen, maar daar is geen ruimte voor. Met een zorgchalet op maat krijgen uw zorgbehoevende ouders een woning waar ze nog wel hun privacy behouden, maar u beter en gemakkelijk voor ze kan zorgen. Chaletbouw Wernsen helpt u hiermee. Wij zorgen voor alle papieren omtrent de zorgchaletbouw, wij bouwen dan de zorgchalet op maat en plaatsen de zorgchalet op locatie.

Het belang van een zorgchalet

Doordat het aantal ouderen steeds meer toeneemt, en de zorg het niet meer kan bijhouden hebben veel gemeenten de regels over het bouwen en plaatsen van zorgchalets versoepeld, zodat de particulier meer opties heeft wanneer het gaat om de mantelzorg van een verouderd familielid. De zorgchalet wordt volgens de wensen van u en uw ouders en de hoge eisen die wij stellen aan veiligheid, gezondheid, milieu en isolatie gebouwd. Wij zoeken voor u uit hoe flexibel de gemeente is. Mocht het nodig zijn om een omgevingsvergunning aan te vragen, dan doen wij dat voor u. Ons doel en principe, is dat wij u van alles ontzorgen, zodat u zich alleen nog maar zorgen hoeft te maken over de mantelzorg.

Wat zijn de kosten van een zorgchalet?

Zou u willen weten wat de kosten van de op maat gemaakte zorgchalet voor uw ouders zijn? De kosten zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Als u naar ons actuele aanbod gaat van mantelzorgwoningen kunt u een indruk krijgen van wat u te wachten staat. Onthoud wel dat wij alles voor u regelen, zodra u ons de opdracht geeft om een zorgchalet voor uw ouders te bouwen. Wij zorgen ervoor dat al het papierwerk in orde is, wij bouwen de chalet, en plaatsen het dan in de tuin van uw ouders of van het persoon die de mantelzorg ontvangt. Bezoek ons op onze website, en vind daar wat we voor u kunnen betekenen.