Nexd media
Image default
Bedrijven

Een ruim aanbod bij deze fietsenwinkel in Zuid-Holland

Jouw droomfiets koop je bij een ervaren en gespecialiseerde fietsenwinkel in Zuid-Holland: Atlas Fietsen in Alphen aan den Rijn en Zoetermeer! Bij dit bedrijf hebben ze pas echt ervaring in fietsen, onderdelen en accessoires. Ze kunnen je alles over hun uitgebreide aanbod vertellen en kijken graag met je mee welke fiets het best bij jouw wensen past. Of je nu een racefiets, elektrische fiets, stadsfiets of kinderfiets wilt; bij deze winkel zit je goed!

Grondige reparaties in een ruime werkplaats

Niet alleen als je een nieuwe fiets wilt kopen, kun je bij Atlas Fietsen terecht. In deze fietsenwinkel in Zuid-Holland voeren ze ook reparaties en onderhoud uit. Ze hebben een ruime werkplaats waar ze al vele fietsen hebben opgeknapt. Ze bekijken je fiets van top tot teen en voeren de nodige reparaties uit. Of dit nu slechts het onderhouden van je fiets is of het vervangen van onderdelen, je bent verzekerd van kwalitatieve dienstverlening.

Kies de juiste accessoires en onderdelen voor jouw fiets

Heb je naast een fiets ook onderdelen of accessoires nodig? Ook dan zit je bij deze fietsenwinkel in Zuid-Holland helemaal goed. Bij accessoires moet je denken aan sloten, tassen en manden, fietspompen, helmen, kinderzitjes en fietsendragers. Zelfs regenkleding en speciale fietskleding vind je hier. Daarnaast kun je in deze winkel ook losse onderdelen, zoals zadels, banden, verlichting, remmen en sturen, gemakkelijk kopen.

Bekijk het aanbod in de webshop of ga langs

Wist je dat je niet alleen in de vestigingen in Zoetermeer en Alphen aan den Rijn fietsen en accessoires kunt kopen bij deze specialist, maar dat ze ook een webshop hebben? Hier kun je eenvoudig alles online bestellen. Ook als je niet in de buurt woont, profiteer je dus van het ruime aanbod van Atlas Fietsen. Heb je vragen of wil je advies? Dan kun je ook altijd eerst contact opnemen met deze fietsspecialist via de contactgegevens op hun website.

Gerelateerde artikelen

Wanneer mindfulness voor jou?

Start nu met het volgen van online Dutch courses

Zonder stress deelnemen aan een vakbeurs