Nexd media
Image default
Gezondheid

Ontdek de unieke voedseletiketten van deze specialist

Verliest u als chef-kok of als eigenaar van een horecazaak veel tijd aan de administratieve werkzaamheden in de keuken? Bijvoorbeeld aan het met de hand schrijven van voedseletiketten of het verwijderen van lijm- of papierresten? Dat is dankzij de innovatieve voedseletiketten van Cheflabels verleden tijd. De biologisch afbreekbare stickers zijn nergens anders in Nederland verkrijgbaar. Houd het etiket onder stromend water en het label zal oplossen, zonder papier- of lijmresten achter te laten.

Ervaar de kwaliteit van de wateroplosbare voedseletiketten

De wateroplosbare voedseletiketten voldoen aan de laatste Europese HACCP-richtlijnen. Bekijk online het ruime assortiment van deze specialist en ontdek de voordelen van wateroplosbare en milieuvriendelijke voedseletiketten. U kunt uw eigen labels maken en deze opslaan of bewerken in de mobiele app van deze specialist. Print de etiketten eenvoudig en snel dankzij een bluetooth- of een wifiverbinding met de speciaal ontwikkelde labelprinter van deze specialist. Start met het besparen van tijd en kosten dankzij de slimme oplossingen voor in de professionele keuken van deze specialist.

Win kostbare tijd terug dankzij deze producten

Tijd die u nu kwijt bent aan het labelen van voedselproducten, kan dankzij deze oplossingen besteed worden aan het creëren en perfectioneren van de lekkerste gerechten. Chef-koks kunnen zichzelf verliezen in hun passie voor koken en worden niet afgeleid door de tijdrovende, administratieve taken. Iedere medewerker van uw horecazaak kan toegang krijgen tot de mobiele app van deze specialist, waardoor uw team efficiënt en gestroomlijnd kan werken.

Bestel vandaag nog uw unieke etiketten bij deze specialist

Het assortiment van deze specialist is enorm uitgebreid. U vindt dus altijd de juiste producten of voedseletiketten voor uw horecazaak en werkwijze. Ervaar de ideale keukenhulp voor chef-koks. Win kostbare tijd terug die u anders kwijt was aan administratieve taken. Wilt u graag meer informatie ontvangen over deze specialist en de unieke producten? Of heeft u een vraag? Neem dan contact op met deze specialist. Raadpleeg de bedrijfswebsite voor meer informatie over het assortiment of over de app. Ook vindt u hier de contactgegevens van Cheflabels.

https://www.cheflabels.nl/

Gerelateerde artikelen

Help! Wat te doen tegen snurken?

Kinderen met verschillende usher syndroom types

Verschillende dingen proberen om een verstopte neus verhelpen