Nexd media
Image default
Business / Business Services

Een mooi afscheidscadeau voor onze collega vinden

Al een tijdje waren wij op zoek naar een mooi afscheidscadeau voor onze collega. Het was namelijk het afscheid van onze collega en voor die gelegenheid wilden wij graag een mooi cadeau geven dat zij lange tijd zou onthouden. Wij besloten om met ons groepje op internet te gaan kijken naar de verschillende mogelijkheden en een van ons kwam op dat moment uit op de site van Jilster. Toen hij deze site aan ons had voorgelegd, werden wij allemaal meteen erg enthousiast. Het idee om een glossy als afscheidscadeau aan onze collega te geven, sprak ons meteen erg aan. Wij werden erg blij van dit idee en besloten contact op te gaan nemen met Jilster om de verdere mogelijkheden te bespreken. Op die manier kregen wij een duidelijk beeld van de diverse mogelijkheden en konden wij een goede en weloverwogen keuze maken voor het cadeau als afscheid voor onze collega.

Het afscheidscadeau voor onze collega werd een glossy

Het afscheidscadeau voor onze collega werd een glossy. Deze keuze hadden wij gemaakt nadat wij op een erg fijne manier contact hadden gehad met Jilster en zo zeker wisten dat wij in goede handen waren bij hen. Wij zijn dan ook erg te spreken over de service die zij ons hebben geboden en de aangename kosten waar wij mee te maken kregen. Wij zijn erg blij dat wij gebruik hebben gemaakt van Jilster en hadden ons geen beter en leuker resultaat voor kunnen stellen. Onze collega reageerde ook erg blij en verrast op haar afscheidscadeau en was hier erg over te spreken. Al onze herinneringen aan haar waren nu opgeslagen in het tijdschrift en zij kon hier dan ook elk gewenst moment in terugkijken. Wij zijn erg blij met Jilster en hopen in de toekomst zeker weer gebruik te mogen maken van haar diensten.

Een aanrader

Wij raden het zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van Jilster. Hier is erg veel informatie te vinden en zo weet je zeker dat Jilster helemaal bij je past. Wij zijn in ieder geval erg blij, net als onze oud-collega!