Nexd media
Image default
Dienstverlening

Outsourcing IT en Cybersecurity

Informatiebeveiliging is aan de orde van de dag voor bijna elke organisatie (MKB, Overheid, Grootbedrijf en Enterprise). Het aantal cyberaanvallen stijgt explosief, wat de necessiteit van IT beveiliging voor bedrijven aanzienlijk verhoogd. Data en processen moeten toegankelijk blijven en de organisatie moet doordraaien. Door met managed cybersecurity diensten kwaadwillende een stap voor te zijn voorkom je incidenten, datalekken en hacks.

Bekijk ook: Managed Cybersecurity

Ultimum biedt organisaties middels het NIST Framework maximale bescherming. Hierbij staat de mens centraal gevolgd door processen en technologie, waarbij aan alle facetten wordt gedacht. Helaas is dit met intern personeel niet altijd haalbaar, doordat technologie zich razendsnel ontwikkeld en het kennisniveau wordt ingehaald. Een partij die hier dagelijks mee bezig is maakt dan het verschil.

Outsourcing van Cybersecurity

Waarom Cybersecurity Outsourcen?

Een externe specialist heeft ervaring, kent de huidige ontwikkelingen en beschikt over een hoog expertiselevel. Juist door het specialisme bent u hackers een stap voor en voorbereid op (eventuele) succesvolle hacks, waarop u de schade direct kan minimaliseren en weet wat u moet doen.

Eveneens voor compliance aan ISO- of NEN normen kan een specialist als Ultimum orde op zaken stellen. Daarnaast zijn er andere argumenten om te kiezen voor outsourcing van cybersecurity. Denk aan:

  • 24/7 monitoring;
  • Compliance partner;
  • Voorkomen en beperken van (cyber)incidenten;
  • Altijd up-to-date
  • (realtime) Rapportages;
  • Klaar voor audits en certificeringen;
  • Hoogwaardig Risicomanagement
  • compleet opgesteld en ingericht Cybersecurityplan.

Hoogwaardige Cybersecurity services

Bescherm uw organisatie met hoogwaardige cybersecurity services van Ultimum. Actief voor overheid en grote organisaties als Shell, KPN, Ebay en ING pakken zij verantwoordelijkheid en zorgen als betrokken security partner voor maximale bescherming.

Naast technologische beveiligingen ligt de focus ook zeker op de gebruiker van applicaties en systemen. Een hacker heeft immers genoeg aan de kleinste opening. Het menselijk handelen maakt dit helaas mogelijk en daarom is cybersecurity awareness een belangrijk topic.

Ultimum heeft een bewezen en doeltreffende methodiek ontwikkeld om awareness onder gebruikers aanzienlijk te verhogen. Door medewerkers te testen middels phishing simulaties en trainingen verhogen zij aantoonbaar een stijging in het bewustzijn en de alertheid onder gebruikers.

Wees futureproof en kies voor outsourcing van Cybersecurity.

https://ultimum.nl