Nexd media
Image default
Aanbiedingen

Waar moet je op letten bij het winkelen voor een cabino hondenbuggy?

Waar moet je op letten bij het winkelen voor een cabino hondenbuggy?

Er is een reden waarom honden vaak fur babies worden genoemd. Veel eigenaren houden van hun huisdieren alsof het hun eigen kinderen zijn, en voorzien hen niet alleen van voedsel en onderdak, maar verwennen hen ook met zelfgemaakte hondensnoepjes, veel hondenspeelgoed, en zelfs cadeauboxen voor hun regelmatige vermaak. Door dit alles is het waarschijnlijk niet moeilijk voor te stellen dat je eigen pup, of die van een geliefde, geniet van een wandeling in een gloednieuwe hondenwagen.

  • Gewichtscapaciteit: Een goede plek om te beginnen bij het selecteren van een cabino hondenbuggy is om te overwegen hoe zwaar uw hond is, aangezien elke cabino hondenbuggy zijn eigen gewichtslimiet heeft. Zoals K9 of Mine opmerkt, zijn de meeste wandelwagens uitgerust voor kleine honden, maar er zijn enkele uitzonderingen voor grotere dieren.
  • Grootte: Hoewel ze vergelijkbaar klinken, zijn grootte en gewicht twee verschillende overwegingen bij het winkelen voor een cabino hondenbuggy. Dog Parenting 101 waarschuwt tegen het verwaarlozen van dit aspect, omdat het mogelijk is dat een cabino hondenbuggy geschikt is voor het gewicht van een hond, maar niet voor zijn grootte. Om uw huisdier op te meten, stelt de blog voor hem te meten van neus tot staart, en dan in de breedte, en deze te vergelijken met de binnenafmetingen van de kinderwagen. Als ze te dicht bij elkaar liggen, is het altijd beter om de maat te vergroten, zodat uw hond genoeg ruimte heeft om zich uit te rekken en comfortabel te zitten.
  • Veiligheidsvoorzieningen: K9 of Mine wijst erop dat er verschillende veiligheidsvoorzieningen voor kinderwagens zijn waar je op moet letten. Deze omvatten handremmen, die ervoor zorgen dat uw hond niet wegrolt als u even afgeleid bent. Andere wandelwagens zijn uitgerust met veiligheidsgordels, die handig zijn voor honden die nieuw zijn in de cabino hondenbuggy en de neiging hebben om te springen.
  • Bonusfuncties: Tot slot, aangezien dit een product is waar je veel gebruik van wilt maken, is er niets mis met het opnemen van leuke add-ons in je besluitvorming. Populaire kinderwagens zijn bijvoorbeeld voorzien van bekerhouders, opbergmogelijkheden voor persoonlijke spullen en snelvouwmechanismen om ze gemakkelijk in te pakken of mee te nemen op reis.

Is het veilig om een hond in een kinderwagen te zetten?

Het is niet veilig om uw hond in een cabino hondenbuggy te duwen, omdat deze producten niet over de nodige voorzieningen beschikken om uw hond veilig te houden. De meeste kinderwagens voor honden hebben een volledig afgesloten compartiment om te voorkomen dat dieren eruit springen, en vele hebben zelfs een ingebouwde riem als ruggensteun. Kinderwagens daarentegen hebben meestal een open voorkant, die uw huisdier onvoldoende bescherming biedt. bron: wikipedia

Mag een hondenwagen mee in het vliegtuig?

Als u van plan bent met uw huisdier per vliegtuig te reizen, is een wandelwagen een goede manier om hem veilig te houden, en het bespaart u het sjouwen met een traditionele draagzak, die zwaar kan worden. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen kunt u een cabino hondenbuggy bij de gate inchecken voordat u aan boord gaat, op dezelfde manier als een kinderwagen (u moet dit voor de zekerheid navragen bij uw luchtvaartmaatschappij), maar houd er rekening mee dat u tijdens de vlucht ook een door de luchtvaartmaatschappij goedgekeurde reismand nodig hebt voor uw hond.

Koop een hondenmand voor op fiets voor het vervoeren hond!