Nexd media
Image default
Dienstverlening

Dé marktleider in Nederland voor de ontruiming van een woning

Woningontruiming Regionaal is dé marktleider op het gebied van woningontruiming in Nederland. En dat is niet voor niets; ze helpen al jarenlang verschillende klanten bij de ontruiming van een woning. Of dit nu noodzakelijk is door een overlijden, of een andere reden heeft, ze staan voor eenieder klaar met hun respectvolle en professionele werkwijze waarbij duurzaamheid centraal staat. Deze werkwijze zorgt ervoor dat het bedrijf is beoordeeld met een rapportcijfer van maar liefst een 9,6 uit 1300 reviews. Dat zegt een heleboel over deze specialisten en is een goede reden om hen ook in te schakelen!

Wat maakt dit bedrijf speciaal?

Woningontruiming Regionaal is een ontruimingsbedrijf dat veel waarde hecht aan duurzaamheid. Dit ziet u dan ook duidelijk terug in het feit dat ze proberen zoveel mogelijk van de inboedel een herbestemming te geven. Hiervoor werken ze samen met goede doelen en maatschappelijke en sociale instellingen. In de meeste gevallen wordt 80% van de inboedel hergebruikt. Dit gebeurt door het schenken van de inboedel aan goede doelen, maar ook door het veilen van spullen. Naast duurzaamheid, staat ook goede communicatie met de klant hoog in het vaandel bij deze specialisten. Dat zijn de voornaamste redenen waarom dit bedrijf een goede partij is voor de ontruiming van een woning.

Breng een bezoek aan de website

Wilt u meer weten over hoe ze bij Woningontruiming Regionaal de ontruiming van een woning uitvoeren? Breng dan een bezoek aan de website en lees meer over de diensten en de werkwijze van de professionals. U kunt op de website tevens de ervaringen van anderen vinden en bekijken waarom het bedrijf een rapportcijfer van maar liefst een 9,6 heeft gekregen. Heeft u behoefte aan een partij die voor u de ontruiming van een woning realiseert? Dan schakelt u hen via de contactgegevens op de website direct in, of vraagt u via die weg eerst een vrijblijvende offerte aan.