Nexd media
Image default
Aanbiedingen

Huur een videograaf voor jullie bruiloft

Huur een videograaf voor jullie bruiloft

Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie een mooie blijvende herinnering van deze speciale dag hebben? Dan kunnen jullie naast de traditionele foto’s ook een mooie trouwfilm laten maken. Een video is levendiger en legt beter de sfeer en emoties vast dan foto’s. Een trouwfilm is daarom de ideale manier om jullie huwelijk te herbeleven!

Jullie mooiste dag vastgelegd

Een bruiloft beleef je meestal in een roes. Er gebeurd zo ontzettend veel dat jullie aan het einde van dag misschien niet alles meer kunnen herinneren. Dat geldt niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie gasten. En waarschijnlijk zijn er ook dierbaren die niet aanwezig kunnen zijn op jullie huwelijk. Een trouwvideo is dus niet alleen voor jullie, maar ook zeker voor jullie gasten een mooi geschenk om achteraf nog eens te bekijken.

Persoonlijk contact

Een bruiloft is een behoorlijk persoonlijke gebeurtenis. Daarom vinden wij het belangrijk om samen met het bruidspaar de bruiloft vooraf door te nemen. Ruim voor jullie bruiloft zullen we daarom bij elkaar komen om de wensen te bespreken. Wat vinden jullie belangrijk om terug te zien in de trouwvideo? Zijn er bepaalde zaken waar wij rekening mee moeten houden? Persoonlijk contact is daarom erg belangrijk in de voorbereiding op jullie huwelijksdag! Door jarenlange ervaring, zorgen wij er voor dat jullie trouwvideo helemaal naar wens is. Met oog voor detail en jullie wensen in het achterhoofd.

De perfecte trouwvideo

Nadat alle mooie beelden zijn geschoten is slechts het halve werk gedaan. Tijd voor de montage! We selecteren de mooiste beelden en voorzien deze van vooraf door jullie geselecteerde muziek. Zodra de video klaar is sturen we deze naar jullie op zodat jullie ons feedback kunnen geven. Als jullie nog op- of aanmerkingen hebben, zullen we deze toepassen op de trouwfilm. Pas als jullie helemaal tevreden zijn, ronden we de video af en krijgen jullie van ons een download link of de bijbestelde harde schijf.

https://trouwvideolatenmaken.nl/