Nexd media
Image default
Beauty en verzorging

Hoe krijg je langere, dikkere en sterkere nagels met Polygel?

Nagels zijn gemaakt van keratine, een eiwit dat ook in haar zit. De sterkte en lengte van nagels wordt bepaald door de snelheid waarmee de cellen onder de nagelplaat groeien, hoe snel oudere cellen worden afgestoten en hoeveel lagen polygel wordt gebruikt. Gezonde nagels moeten glad zijn, zonder ribbels of inkepingen. In sommige gevallen kunnen broze nagels een teken zijn van een medisch probleem. Als je op zoek bent naar manieren om sterkere, langere en dikkere nagels te krijgen, lees dan verder voor tips over het gebruik van Polygel!

Polygel is een nieuw type kunstnagel dat helpt om de nagels sterker en langer te maken

Polygel is een nieuw type kunstnagel dat de nagels sterker en langer maakt. In tegenstelling tot traditionele acrylnagels, die moeilijk aan te brengen en te verwijderen kunnen zijn, is polygel veel gemakkelijker in gebruik. De gel wordt in dunne lagen aangebracht en elke laag hardt binnen enkele seconden uit. Zodra de gewenste dikte is bereikt, worden de nagels gelakt met een topcoat. Dit proces helpt niet alleen om een sterke verbinding te creëren tussen de gel en de natuurlijke nagel, maar het helpt ook om chippen en afbladderen te voorkomen. Bovendien vergelen polygelnagels veel minder na verloop van tijd. Hierdoor bieden ze een natuurlijk ogende manier voor wie langere en sterkere nagels wil.

Het kan in enkele minuten worden aangebracht

polygel is een verbastering van de woorden “polymeer gel”. Het werd oorspronkelijk gemaakt als een manier om sterke, lichtgewicht plastics te maken. Sindsdien is echter ontdekt dat polygel een breed scala aan toepassingen kan hebben, waaronder in cosmetica en protheses. Een van de grootste voordelen van polygel is dat het in enkele minuten kan worden aangebracht. Dit maakt het ideaal voor mensen die op het laatste moment hun uiterlijk willen veranderen of voor degenen die willen experimenteren met verschillende looks zonder zich te hoeven vastleggen op een meer permanente oplossing. Polygel is ook zeer veelzijdig, wat betekent dat het kan worden gebruikt om alles te creëren, van natuurlijk ogende nagels tot felle, gedurfde cosmetica kleuren. Of je nu op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om je look te veranderen of een duurzame en langdurige oplossing nodig hebt, polygel is zeker het overwegen waard. 

Het is ook een goede keuze voor mensen met zwakke of broze nagels

Polygel is een nieuw type gelpolish dat steeds populairder wordt. Polygel is een dikkere gel die in laagjes wordt aangebracht, net als gewone nagellak. polygel zou langer meegaan dan gewone gelpolish, tot 2-3 weken. van Polygel wordt ook gezegd dat het sterker en flexibeler is dan gewone gelpolish, waardoor het een goede keuze is voor mensen met zwakke of broze nagels. Polygel kan worden verwijderd met gewone nagellakremover, waardoor het gemakkelijk is om van kleur te veranderen of te verwijderen wanneer je klaar bent zonder de nagel te beschadigen. Polygel is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je de perfecte kleur voor je nagels kunt vinden.

Polygel kan worden gebruikt met alle soorten nagellak, inclusief gelpolish

polygel is een fantastisch product dat kan worden gebruikt met alle soorten nagellak, met inbegrip van gelpolish. polygel is een geweldig product omdat het zorgt voor een glad, gelijkmatig oppervlak voor uw nagels. Op deze manier vormt het de ideale basis om de nagel met een nagellak af te werken. Polygel is verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en kan worden gevonden bij de meeste schoonheidsspecialisten.

https://www.polygelshop.nl/